Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11okt/120

Weer zonnig weer heerlijk!

Vandaag schijnt ook de zon weer, ik wordt erg blij van.
Ik doe vandaag zoals altijd de dieren, huisje en rommel op de pc en internet.
Johannes werkt thuis, hij is net als ik hangerig, maar ik klaag niet want de griep zet nog niet door dus dat scheelt.
Van de zorgverzekering nog steeds geen uitsluitsel, ze gaan echt alle records breken nog 2 weken en we zijn al een jaar bezig, maar ja kan het hun schelen elke maand scheelt ze weer geld toch?
Ik heb in ieder geval besloten dat ik niet meer achter ze aan ga bellen en dus ga ik een advocaat via de rechtsbijstandverzekering maar aan het werk zetten, ik ben het zo zat om mens erger je niet te spelen.
Moeders komt even langs om iets op te halen en we kletsen over breien en ikbestel nieuwe wol en wat breipatronen, ik wil weer iets nieuws erbij gaan doen, sjaals, mutsen en nu weer iets anders erbij.
we drinken gezellig koffie en dan moet ze gaan ze heeft een overleg.
Ik maak een lekker stoofpotje met kip en we eten bij de tv, nog wat breien en kletsen en dan si de dag nu om ik ga slapen.
Vandaag kreeg ik bericht over leuke prijzen die ik won een cd en boek met kinderliedjes, lekker zingen  samen en een Yonanas Healty Ice Cream Maker, van Princess
Ik moest even kijken wat dat was, maar het si gezond ijs, alsof er gezond ijs bestaat, nou blijkbaar wel en ik ben gek op ijs dus ik denk dat ik dit wel veel zal gaan doen.
Ik heb in ieder geval nu  Ananas, appel, banaan, mango, appel gehaald om in te vriezen en dan kunnen we het proberen.
3187de60272cd2cb0d940db7bdddb25b
Kijk zo werkt het dus………….

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.