Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8okt/120

Zonnige maandag in oktober heerlijk!

Vanmorgen vroeg op samen aan de koffie en toen vertrok Johannes naar Amsterdam.
Ik moest eerst de HA bellen, maar hun pc systeem lag plat dus morgen  even terug bellen, zij wilde ook wel terug bellen, maar volgens mij is het makkelijker als ik dat zelf even doe.
Lekker met Nienke zitten bellen is altijd wel leuk en gezellig, we houden dat echt uren vol als het  moet.
Vandaag doe ik weinig in huis ff dag lijf rust gunnen na gisteren en ik doe de dieren, mail, prijsvragen.
Ik ben moe maar dat is al zo eeuwenoud nieuws, heb een beetje oorpijn en keelpijn end at is niet leuk, ik wil geen griep krijgen en volgende week haal ik al de griepprik dus even wegwezen griep!
Ik rommel in ons prijsvragen-freaks forum en er si weer veel te doen en zo vliegt de dag voorbij.
Ook vandaag weer fris weer maar wel met een heerlijke zon dus even in de zon een sigaret gerookt heerlijk dat die zon zich nog zoveel laat zien in oktober.
Afspraak gemaakt bij de garage want de winterbanden moeten weer onder de auto gaat volgende week gebeuren, dan zijn we met de auto ook weer klaar voor de winter, voor de Canta kun je ook winterbanden krijgen maar ik doe dat niet want in deze periode rij ik toch niet.
Het is voor mij al snel veel te koud buiten en als het glad wordt veel te gevaarlijk dat ik op mijn platte plaat val.
Maar goed Johannes rijd erg veel ook in de winter en de ritjes naar België komen er in November weer aan, dus veiligheid boven alles.
Ik mis Dusty (Robot stofzuiger) die is voor reparatie naar Samsung gestuurd, ik denk dat ik morgen eens ga bellen hoe het er mee staat, hij is daar sinds 25 september maar ik ben gewoon benieuwd of hij nog gerepareerd kan worden of dat hij moet worden vervangen de garantie uiteraard, hij is pas 8 maandjes.
In de avond lekker bij de tv zitten breien en samen naar CSi en Bones gekeken en dan gaan we nu weer lekker ons mandje in, maar nu eerst ff douchen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.