Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5okt/120

Kuifje is kaal en de kachel aan

Vandaag op tijd op en Johannes werkt thuis.
Het waait hard in de ochtend, veel regen en het is koud en voor het eerst zet ik de kachel maar aan, brrr.
In de middag is het weer winderig maar wel met zon dus stukken lekkerder, maar we klagen niet het is mooi herfstweer steeds, nu alleen nog mooie kleuren  in de natuur.
Ik doe wat ik altijd doe, dieren, spelletje op Facebook, prijsvragen, ons forum bijwerken en ik win een waardebon van 20 euro bij de eet en bestelsite Justeat, jippie weer gratis Chinees binnenkort.
Ik maak de blauwe sjaal af die bij de gebreide blauwe muts hoort, ook de paars/witte muts en sjaal zijn af, meteen weer met nieuw setje begonnen.
De dag gaat snel voorbij en ik zie Jolanda Sap ten onder gaan, korte carrière dus voor haar 2 jaar en dan weggestuurd pfffff.
Boodschappen worden gebracht en moeders belt gezellig even.
Kuifje voelt zich volgens ons prima, de hechtingen deren hem niet, hij kan er ook niet bij zelf, alleen met krabben dan.
Kuifje eet goed, drinkt goed en speelt lekker in de tuin en doet zoals altijd op een klein iets na dan, hij is natuurlijk kaal aan de achterkant.
Het lijkt eerlijk gezegd nu wel even een poedel als ja van achteren kijkt, dit stoort hem dus af en toe maakt hij rare sprongen, alles voelt natuurlijk heel anders daar nu op de kale huid, maar dat is het enige, nu maar hopen dat de antibiotica kuur aan slaat.
Klik maar eens op de foto voor een grotere  en vooral waar die heel stout even zichzelf uitrekt in de hor om me te laten weten dat hij echt naar buiten wil, op die foto zie je goed het poedeleffect Glimlach
20121005_120957 20121005_121141
Nog wat tv gekeken en zitten kletsen, nu ga ik douchen en mijn bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.