Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4okt/121

Dierendag + update 13.00 uur & 19.00 uur

Vandaag is het dierendag, maar onze dieren merken weinig verschil met de andere dagen, bij ons is het elke dag dierendag.
we behandelen de dieren hier in huis met respect, liefde en ze krijgen alles wat noodzakelijk is.

Kuifje wordt vandaag om 11.00 uur geopereerd en is dus nu bij de dierenarts, het wegbrengen si dan erg moeilijk want  zodra Kuifje in de reismand zit begint hij te krijsen, gillen en mauwen en stopt daar dus niet meer mee tot hij eruit is.
Ik vind dat zo zielig en moeilijk, maar goed als we niets doen gaat het echt fout op korte termijn.
Nu hopen dat we snel wat zullen horen…….wordt vervolgd.

5-5-2011UPDATE 13.00 uur
Update Kuifje net belde de dierenarts........maar of ik nu blij ben dat weet ik nog niet. Ze heeft de bult niet kunnen verwijderen, want dat had teveel risico en dan had ze zeer zeker drama gehad zei ze. Het is een soort abces die vast zit aan vitale delen zoals slokdarm, aders enzovoort. Het is geen tumor!, das dus goed nieuws. Verder heeft ze hem een flinke spuit antibiotica gegeven en over 10 dagen controle en weer een spuit. We moeten het dus voorlopig nog doen met de dikke bult hopend at de antibiotica hem kleiner maakt of zelfs laat verdwijnen. Nu is Kuifje aan het wakker worden en alles was ok, na 17.00 uur mogen we hem weer ophalen.

UPDATE 19.00 uur
Kuifje is weer veilig thuis, beetje boel kaal bij achterpoten na scheren klitten, lijkt wel een poedel hihihi Verder moeten we over 10 dagen, 20 dagen en tot  slot 30 dagen terug voor antibiotica injectie en bij de 10 dagen gaan ook de hechtingen eruit. We hebben nog uitgebreid dingen ebsproken met zijn drietjes en hopen nu dat deze kuur helpt om het weg te krijgen. Kuifje zit nu lekker te eten heeft 24 uur niets gehad. Wij gaan ook lekker eten ...fijne avond allemaal

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. wat naar voor jullie en Kuifje. veel sterkte en een goed herstel hoop ik. gr tw


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.