Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/120

Ria van harte gefeliciteerd!

Vandaag is onze oude buuf jarig, Ria gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag.
Ik kwam later uit bed en Johannes was dus al naar Amsterdam, het was half 9 een mooie tijd om op te staan.
Eerst maar eens mailen met de DA over de toestand van Kuifje.
Dan belt de gezinsbegeleidster van Lianno nog een keer en kletsen weer verder.
In de middag besluit ik maar eens de badkamer een grote beurt te geven, hele middag bezig geweest en alles blinkt en glimt op en top, zo mooi en zo blij en wel doodop.
Verder de dagelijkse dingen dieren verzorgen, prijsvragen, spelletje, breien en heb weer een muts af nu de passende sjaal erbij maken.
Tussendoor mailend e DA en ik over en weer en nu heb ik de optie en mogelijkheden gekregen, niet veel keuze en vanavond maar eens met Johannes erover hebben en dan een nachtje erover slapen……voor we beslissen hoe of wat.
Het grote probleem is dat Kuifje er zelf weinig last van lijkt te hebben, hij eet, drinkt goed, speelt en heeft zijn gebruikelijke gedrag.
Enige is dat er  steeds weer troep en bloed verloren wordt uit de wond en dit kan niet goed zijn en dat is het dus ook niet.
Ik krijg te horen dat ik een mooie lamp heb gewonnen en ben er erg blij mee…..
Zenza limited edition lamp, t.w.v. € 229
DSC_4650-231x300Is een bijzonder lamp met bijzonder verhaal lees maar

Met veel plezier heeft Zenza samen gewerkt met kunstenaar Nelson Sepulveda. Nelson is bekend van zijn werk, samen met Li Edelkoort, voor het tijdschrift BLOOM, waar hij vele jaren artdirector voor is geweest.

Zenza werkt samen met de Egyptische overheid in een project dat erop gericht is authentiek handwerk te promoten, waarbij vernieuwing in het ontwerp voorop staat en het doel is werkgelegenheid te stimuleren voor de ambachtslieden.In dit kader hebben zij Nelson gevraagd hieraan mee te werken, om zodoende design en ambacht zo optimaal mogelijk bij elkaar te brengen.

Er zijn verschillende nieuwe ontwerpen voor lampen ontstaan en deze variant is een heel speels, gelaagd ontwerp waarbij je door de cirkels in de buitenste schil heen naar binnen kijkt. De lamp L is afgewerkt in goudkleurig aluminium en lamp S is met een witte schil uitgevoerd.

Goed in de avond uiteraard uitgebreid alles over Kuifje met Johannes besproken en we zijn er nog niet uit, maar het begint erop te lijken dat Kuifje geopereerd zal moeten worden.
Nu snel naar de douche en bed in morgen weer infuus dus moet ik goed uitgerust zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.