Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1okt/120

Maandag

Op tijd op en Sjoerd is er nog niet dus moest ik zelf maar eens flink aan de slag en ben dus druk met de was bezig geweest en de huiskamer opruimen cq schoonmaken.
Ik werd gebeld door de gezinsbegeleidster van Lianno en dan zit je zo weer ik anderhalf uur aan de telefoon.
Daarna ben ik altijd bekaf en heb ik weer veel om over na te denken, schiet alleen allemaal niet zo op voor mijn gevoel, maar goed daar kan ik ook verder niet op ingaan hier.
Speelde wat spelletjes op Facebook, deed aan prijsvragen mee,  werkte in het forum end at allemaal terwijl ik naar mijn muziek luisterde op radio 8fm.
De dag vliegt dan zo om en ik maak lekker hutspot met rookworst mmmm en als Johannes er dan is eten we gezellig bij de tv.
We maken ons zorgen om Kuifje die heeft zich in juni jl verwond onder zijn bek zeg maar op de keel, daar zit een dikke bult en die gaat steeds open en dan komt de troep eruit, dat moet ook.
maar probleem is dat het maar blijft terug keren en de bult blijft steeds groeien en elke keer als het open gaat wordt de wond groter.
Vandaag is de wond weer open en er zit een grote bult achter dus we gaan morgen weer  contact opnemen met de dierenarts, blijkbaar heeft de injectie met antibiotica niet veel  beter gemaakt.
Nog wat gedronken en zitten kletsen en nu snel bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.