Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24sep/120

Goed nieuws en dat op maandag!

Vanmorgen op tijd op Johannes werkte eerst thuis en later reed hij naar Apeldoorn, maar daar was het overleg afgelast dus kon hij ook weer onverrichte zaken terug naar Lelystad.
Ik rommelde in huis en deed wat prijsvragen, speelde op Facebook, kletste wat op twitter en uiteraard mail opruimen.
In huis ook aan de slag want Sjoerd is er niet dus elke dag maar wat doen, ging wel redelijk goed dit keer.
Lianno belde en hij was helemaal blij en in een hieperdepiep stemming, hij heeft vandaag voor het eerst zijn nieuwe voogd gesproken en een afspraak staat voor echte kennismaking, maar voor nu kon hij ons vertellen dat we meer bezoek krijgen en hij was daar erg blij van, wij uiteraard ook.
Nu komt hij de ene keer een dag (11-19) en de andere keer zaterdag 11 uur tot zondag 19 uur, maar vanaf nu is het  dus de dag zoals die was en het weekend begin vanaf nu op vrijdag 13 uur en eindigt net als toen zondag 19 uur.
Helemaal blij en omdat Lianno vandaag studiedag had mocht hij even extra bellen en heel blij hingen we weer op, later belde hij weer op zijn moment en nog helemaal vol van  het goede nieuws, lekker met hem gebeld.
Johannes kwam weer thuis en samen even de robotstofzuiger weg gebracht voor reparatie hoop dat die snel terug is, het is zo makkelijk aan zetten en de rest doet hij zelf, nu moet ik het zelf doen met stofzuiger end as veel zwaarder maar goed is even niet anders.
Na het eten heeft Johannes mijn moeder even opgehaald zodat ik haar laptop kon nakijken en anti virus vernieuwen.
Het was echt slecht herfstweer hele harde wind, veel regen en dus haalde we haar op, we wonen nu niet op 5 minuten lopen  maar eerder 15 minuten fietsen.
Gezellig zitten kletsen, wat gedronken en alles nagelopen op de laptop en mijn moeder heeft even wat herstelwerk gedaan aan mijn breiwerk er moesten wat naalden overnieuw gedaan worden en terug halen lukt mij nog niet dus……
Daarna is moeder thuis gebracht door Johannes.
Toen nog wat gedronken en gekletst met Johannes nu douchen en snel slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.