Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18sep/120

Prinsjesdag 2012

Vandaag is het weer zover de derde dinsdag in september en dus is het prinsjesdag. Johannes werkt thuis.
427943_463964520304992_2124802271_n
Ik kijk naar de tv en geniet van de beelden van de koninklijke familie. luister aandachtig naar onze Koningin Beatrix. Niet veel nieuws in de troonrede uiteraard, maar het is altijd al uitgelekt dus dat maakt ook niet uit, het is een traditie en ik vind het een mooie. Na de troonrede uiteraard veel gekletst da tik ook luister terwijl ik  rustig zit te haken. De middag vliegt om en we gaan eten. Na het eten kijk ik wat tv en Johannes moet in de avond nog wat werk maken en daarna speelt hij nog even Skylanders, ik had geen zin. Johannes en ik hebben ook nog eens serieus zitten praten over hoe nu verder met OHRA, want ten eerste kan ik deze stoel als particulier niet kopen met de nodige aanpassingen, ten tweede is de stoel echt belachelijk duur (net als alles in zorg) Nou voor nu ga ik maar een deel van de middag wederom op mijn bed doorbrengen en een deel in de elektrische rolstoel zitten, zo heb ik meer variatie en wie weet kan ik zo de pijn en vermoeidheid minderen. Ik kan natuurlijk veel meer pijnstillers gaan slikken maar ik ben helaas afgekeurd als chemobak dus dat doen we maar niet. Hoe dan ook  we zullen wel eer een oplossing vinden links of rechtsom. Nu ga ik mijn bed in ik ben helemaal op en doodmoe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.