Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16sep/122

Dit was een feestweekend

Zaterdag
Vanmorgen op tijd op, koffie en ontbijt en toen snel in de auto en op weg naar Lianno. Lianno was al klaar en heel vrolijk had er veel zin in en wij ook. Onderweg heerlijk zitten kletsen met elkaar. Thuis gekomen eerst even lunchen met een heerlijk worstenbroodje. Na de lunch de dieren verzorgd en Lianno maakte zijn kamer in orde voor Ilja die daar kwam slapen. Toen kreeg ik mijn verjaardagscadeau van Johannes en Lianno  echt gaaf een starterpakket voor de Xbox van Skylanders en 2 losse Skylanders,  in overleg zijn er ngo nabesteld want er si heel veel keuze en dus mocht ik dat zelf doen.
Helemaal super blij ermee en meteen gaan kijken hoe het werkt met Lianno samen. Ik kan nog heel veel Skylanders bij elkaar sparen  zie de foto van de poster, de rode heb ik en de rest komt misschien wel.
images skylanders-poster
Yvonne kwam en bracht een mooie bos rozen mee. Gevolgd door Tante Miek en Nienke en Ilja, hun cadeau krijg ik volgende week als ik echt jarig ben LOL. Mijn moeder en Moeke 2 kwamen samen met Twil en ik kreeg van de moeders samen een pompom maker setje en volgende week de rest, van Twil kreeg ik bloemen bonnen zodat ik een paar mooie bossen bloemen of planten kan halen. 
photo_2_pom_makers_lg
Inge en Gerben kwamen ook en ik kreeg een mooie waardebon van de Intratuin.
Mij broertje was er niet maar ik kreeg via mijn moeder een mooi schilderij met daarin een borduurwerk van een vaas vol anemonen, zelf geborduurd en iedereen die me kent zal begrijpend at dit een cadeau is met een groot gehalte van emotionele waarde en  ik heb het direct op de wc een plek gegeven, hangt er super mooi en iedereen vond het ook een mooi schilderij.

20120916_210738Het was een gezellig middag, de kids speelden uiteraard ook met Skylanders en de middag vloog voorbij met lekkere hapjes, drankjes en toen aten we gezellig patat met wat erbij met zijn allen.
Gerben maakte de graafmachine van technisch lego af, vorige keer miste er onderdelen en die waren nu binnen gekomen, dus uit elkaar groot deel en na een kleine 2 uur werkte alles, zo super, heel erg bedankt Gerben ik ben er zo blij mee en natuurlijk Lianno ook!
In de avond ging de gezelligheid gewoon door en toen gingen de mensen weg, de kids in bad en naar bed en bleven Nienke, Twil, Johannes en ik achter en dronken we nog wat, keken wat tv en kletsten gezellig en gingen laat naar bed  even na 1 uur.

Zondag
De jongens waren al erg vroeg wakker en speelde eerst stil en toen wat harder met de racebaan, de auto scheurden over de baan en bracht grote lol en hilariteit en tja dat het dan net  half 8 is maakt ook niet uit , ze hadden lol en ik stond op, Twil was ook op en Nienke ook, dus maakte ik lekker thee en koffie. De jongens maakte ons ontbijt, Lianno vindt dat altijd super en bakte eieren, kookte er toen paar hard gevolgd door een paar zachte en brachten Ilja en Lianno Johannes ontbijt op bed. Dat was zo lief van ze………. het was ook vandaag erg gezellig en kwamen Ina en Hanneke helaas kwam Bram niet mee die was ziek, beterschap en alvast een fijne vakantie met Hanneke bram. Ik kreeg een hele mooie bos bloemen vuurrood met een waardebon voor Intratuin. De middag vloog ook vandaag om met gezelligheid, snacks en drankje en in de avond heerlijke soep, broodjes en  hapklaren saucijzenbroodjes en kaasbroodjes. Na het eten was het helaas weer tijd om Lianno terug te brengen en hebben we Nienke en Ilja netjes op NS station afgezet en reden wij door. Het afscheid was moeilijk het was ook zo’n leuk weekend en dan is het uit elkaar gaan wel moeilijker. Even gekletst met elkaar en de leiding en toen gingen we naar huis en morgen belt Lianno gelukkig alweer. Het was een super weekend en ja ik ben heel erg moe, maar dat heb ik er graag voor over en zal nog heel lang nagenieten van deze twee dagen. Nu koffie, rustig bijkomen, wat spelen met nieuwe spel op Xbox en op tijd bed in. Uiteraard nog even wat opruimen, niet veel want iedereen die er was heeft bedje dagen heel veel voor me gedaan dus wat overblijft is de vaatwasser aan zetten en daar bedank ik iedereen voor.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Prettig voor u dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw medicatie vergoeding voorlopig.

    Een cadeau met een groot gehalte van emotionele waarde is altijd uniek,ik zou het zelf een eerbiedwaardigere plek geven

  2. Edje ja het is prettig om te wetend at de huidige groep gerbuikkan blijven maen van het medicijn, helaas voor nieuwe patienten is het niet zo fraai vind ik.

    Dit is een hele gave plek ikkom er veel en daarbij ons huis heeft niet echt geschikte muren waar je eht zichtbaar kan ophangen door terraria en aquaria


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.