Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12sep/120

Tweede kamer verkiezingen

Vanmorgen vroeg op en samen met Johannes naar het stemlokaal, deze buurt wonen we net 1,5 jaar dus nog even goed kijken waar.
Wij stemde in school lekker druk en nieuwsgierige kinderen die leerden over stemmen en ze vroegen mensen wat ze stemde…ik doe nooit moeilijk hoor mogen ze weten, PvdA en dat wat geen tactische stem maar een overtuigende.
Ik ben wel van mening dat stemmen  een groot en mooi voorrecht is waar teveel mensen geen gebruik van maken, het wordt tijd dat stemmen een verplichting wordt denk ik.
Johannes vertrok naar Amsterdam en ik rommelde wat in huis.
Ik kreeg pakjes en tjonge zeg marktwerking in postbezorging de bel bleef gaan, DPD, DHL, Selectvracht en tot slot TNT pakketdienst echt niet fijn beter als men een keer komt en een bezorger, maar goed die tijd is voorbij.
In de middag had ik infuus de verpleegkundige is komende week vrij dus dan verplaatsen we het naar voren en alles ging prima.
Het is wel vermoeiend 2 weken achter elkaar, maar het was ook weer gezellig en lekker gegeten.
In de avond de uitslagen gevolgd en langzaam zag ik Nederland blauw rood kleuren, PvdA (rood) en VVD (blauw)winnen dik en SP blijft hetzelfde maar PVV, GL en CDA (groen) krijgen zware klappen.
Het volgende plaatje is van AD echte krant  van 14 september  voeg ik nu extra toe…….beeldspraak is zo duidelijk!KnipselHet werd laat en we gaan nu toch slapen en morgen zien we wel wie de grootste is geworden, maar een ding is duidelijk Nederland zal een andere aangepaste koers dienen te varen volgens de kiezers.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.