Weer gedonder over hulpmiddelen

Het is maandag en we staan vroeg op Johannes gaat naar Amsterdam.
Ik rommel in huis, doe de dieren, vul prijsvragen in en  vermaak me wel.
Bel met de zorgverzekering en  ik ga er maar niet meer op in want ik wordt lichtelijk gek van al dit gezeik…elke keer wat en nu komt het erop neer dat er besluit is gestuurd maar niet naar mij en naar wie wel  ik heb geen idee en morgen hoor k meer.
Ik wordt erg moe van al dit gedoe het kosten bergend tijd, heel veel energie, is emotioneel en kost ook ngo eens bergen geld voor de zorgverzekeraar zelf.
Vandaag kwam er ook weer iemand langs van Emcart (leverancier) in verband met mijn trippelstoel(werkstoel/bureaustoel) was kort bezoek nog geen 10 minuten en nu afwachten met wat voor stoel ze terug komen.
Ik begreep dat ik geen kleur mag kiezen of stofsoort alsof mij dat interesseert ik wil gewoon zitten en goed zitten zonder al die hevige pijnen en hoe de stoel er dan uit ziet is niet boeiend kleur en  materiaal niet!
Met moeders gebeld en zitten kletsen, ook Lianno weer gesproken dat maakt je dag dan meteen weer helemaal goed.
Ik brei en haak ondertussen lekker door en kreeg bericht dat ik een mooi BBQ pakket heb gewonnen  met aubergines…ben erg benieuwd heb geen idee wat ik me hierbij moet voorstellen, maar het wordt zaterdag gebracht.
Verder niet veel te melden ben erg moe en vooral emotioneel na  een kleine 11 maanden zijn we nog dagelijks bijna bezig om een akkoordverklaring te krijgen voor goede stoel……..nu ga ik regelmatig maar op bed liggen.
heb wat tv gekeken en toen moeders even ergens mee geholpen en nu ga ik douchen en bed in.

Ik hoorde Geert Wilders zeggen: “Een stem op de VVD is een stem op Samson” niet veel later melde Mark Rutte: “Een stem op PVV (Geert Wilders) is een stem op Samson” nou  prima dan stemmen we dus gewoon allemaal op Samson das duidelijk dan toch en scheelt hoop verwarring.
tenen

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie