Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4sep/121

Dinsdag en zomers weer

Het is dinsdag op tijd op en Johannes werkte thuis.
Dieren verzorgd en de kikkerbak doet het tot nu toe goed, hopelijk slaan alle planten goed aan dat kost tijd, maar het ziet er erg mooi uit.
Nu hopen we uiteraard op  nageslacht van de kleine  schatjes.
Het is echt heerlijk nazomers weer, droog volop zon en af ent oe wolkje en heerlijke temperaturen en ik geniet er volop van.
De monteur kwam en de wasdroger zou het weer moeten doen, we zijn benieuwd.
Verder kwam er een bekende langs om koffie te drinken, ik heb zijn pc gerapareerd en nu kwam hij een bos bloemen brengen als bedankje, lief he.
Ik rommel in huis en doe wat taken die normaal Sjoerd doet, ik doe nu elke dag iets en Johannes de rest, ik merk altijd direct dat ik dingen doe die eigenlijk te zwaar zijn, maar ja voor paar weken kan dat wel.
Ik heb de 3e sjaal af en ben nu aan het haken, tenminste ik leer mezelf haken en ben benieuwd hoe dat bevalt, het is in ieder geval even wat anders dan breien.
Ik wissel het nu dus af en morgen begin ik met sjaal 4 die wordt geel/groen in ribbel en tricotsteek.
Op internet heb ik een haaknaalden set besteld en 3 paar breinaalden van bamboe die zouden beter zijn voor mensen die aan de strakke kant breien en meteen een handigheidje om leuke pompommetjes te maken , je kent ze wel wollen bolletjes aan een muts of sjaal.
Vroeger deed ik veel meer maar mijn motorriek is aangetast door spierdystrofie en de spierziekte en nu merk ik dat ik deels dat terug heb leve het  dure infuus……..nu kan ik weer breien en leer ik haken en wie weet kan ik straks ook weer kaarten in elkaar friemelen.
Voorlopig vermaak ik me prima met breien, haken en prijsvragen, spelletjes op facebook,huisje en de dieren.
In de avond kwam Dallas weer…lijkt me leuk dus die neem ik op en kijk ik morgen tijdens infuus, want vanavond is er weer een debat op RTL 4 dus dat hebben we gekeken.
Niet veel nieuws en ik vond die Petra Grijze echt verschrikkelijk en helemaal met haar vraag over de vader van Maxima aan de leider van PvdA.
Alle leiders kregen vragen over hun programma of uitspraken behalve de PvdA echt zwaar ongepast en applaus voor de reactie van Diederik die gewoon rustig bleef terwijl het publiek in de zaal hard oooo riep en hij zei: “daar dienen we tegen die tijd maar eens goed over te praten, maar als ik naar de tijd nu kijk denk ik dat het zou moeten kunnen”.
Na het debat de nabeschouwing gekeken en nu is het al laat en ik ga snel douchen en bed in, morgen infuus.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon
    ik gebruik ook bamboe brei en haak naalden Maar dat is meer omdat het fijner in de hand ligt Ik ben sokken aan het breien en ben een tas aan het haken maar moet ook iedere keer kijken wat ze bedoelen met een vaste losse of stokje haha Maar we zijn bezig


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.