SGP klinkt als Super Gekke Partij!

OMG!!!! Ik wist dat dit in USA speelde en was al pissig daarover, maar nu gaat onze oppositie als zijnde SGP het ook maar even roepen.
Meneer vd Staaij mag ik u er even op wijzen dat u een man bent en daarbij al uw mensen van de SGP mannen zijn!
U heeft geen idee waar u over praat, je hebt ook bij verkrachting een kans om zwanger te worden, ligt aan veel zaken, maar daar bent u niet het van op de hoogte, wie kan u dat kwalijk nemen u bent een man.
U zegt de kans is klein, ha ha leuk maar maar niet elke vrijpartij zorgt voor een baby, zelfs niet als men het graag zou willen.
U statement is dus overbodig en u wilt gewoon zeggen geen abortus ….niet bij verkrachting en niet bij vrijwillige vrijpartij.
Voor de goede orde wat zegt u straks als een vrouw door verkrachting zwanger is? o mevrouw u blijkt zwanger te zijn dus u bent niet verkracht, liegen over zon zeden feit is strafbaar u mag de cel in?
Of trekt u het enkel in twijfel en zegt de baby moet geboren worden, en dan komt er een ongewenst en ongepland kind op de wereld. Kans is groot dat die dan aan kan sluiten bij wachtlijsten jeugdzorg maar ach zolang het maar leeft toch?
Waarde van leven telt alleen op het moment dat een kind ongeboren in de buik zit dan beslist u dat dit kind rechten heeft hoe het leven eruit ziet na 9 maanden tja dat is zorg voor later toch?
Om maar te zwijgen wat u deze vrouwen aandoet, kan moeilijk vragen of u weet hoe het is om verkracht te worden want u bent gelukkig een man en mannen hebben wat dat aan gaat heel dat minder zorgen he?
Met een lach op u gezicht verkondigd u iets wat wetenschappelijk nooit bewezen kan worden het is tenslotte Gods werk of niet dan?
Kerk en staat horen gescheiden te zijn en persoonlijk hoop ik dat u 2 zetels op 0 gaan eindigen want u doet hier een groep iets aan wat met geen pen te beschrijven is.
In mijn ogen verdient u geen plek als volksvertegenwoordiger!

Dan ga ik eens op zoek naar SGP verkiezingsprogramma en tot mijn schrik is dat echt angstaanjagend!
Lees pagina 30 bovenaan en zei staan:

”Voor uitzonderlijk ernstige en onomstotelijk bewezen gevallen van (meervoudige) moord, zoals oorlogsmisdaden en terroristische aanslagen, moet het weer mogelijk zijn om de doodstraf te overwegen.”

OK ik lees het dus goed in extreme gevallen  wil men wel iemand van het leven beroven door doodstraf, maar als een vrouw op een zeer extreme manier  bezwangerd wordt moet het kind blijven leven kost wat kost, wat de vrouw ook vind.

Wil iemand mij AUB even uitleggen wat het verschil is tussen doodstraf en abortus?

Voor de goede orde ik ben tegen de doodstraf, ten alle tijden in alel gevallen.
Ik ben geen vorostande rvan abortus, maar er zijn situaties dan is het onvermijdelijk en beter voor alle partijen, hierover dient men niet te licht te denken,
maar de mogelijk moet er ten alle tidjen zijn voor die vrouwen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie