Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26aug/120

Echt zondag veel slaap en politiek

Vandaag was het zondag en echt zondag ik kwam pas om 1 uur uit mijn bed, na een nacht spoken en  wakker zijn.
Koffie, koffie en nog veel meer koffie om bij te komen, want na zo’n slechte nacht val je uitgeput zo diep in slaap dat je je daarna helemaal shit voelt, alles doet zeer en ik zit niet goed in mijn vel.
Goed de was gedaan en omdat de droger stuk is moet ik alles nu maar even ophangen, kan de was niet weken alten liggen, Johannes hielp mee met het til en draag werk.
Johannes heeft de houten vloer gedaan, zuigen, dweilen en in de wax gezet alles is nu schoon en erg mooi.
De kikkers beginnen weer meer te zingen end at si dus goed teken, ze voelen zich goed in de bak en daar zijn we blij om.
Ik heb wat prijsvragen gedaan, facebook & Twitter bezocht, mail gedaan en gebreid.
Ik had geen zin in eten dus aten we makkelijk soep met wat brood.
Na het eten uiteraard naar het debat  op RTL 4 gekeken, ik was erg blij te zien dat Frits Wester het debat leidde hij is gewoon een klei in zijn vak!
Het werd een goed en duidelijk debat.
Ik dwaal tussen PvdA en SP en neig nu meer naar PvdA na dit debat.
Diederik Samson klasse hoe hij aan gaf wat hij van Wilders vond, hij gaf hem respect voor het volhouden klasse verwoord.
Mark Rutte moet terug naar school geloof ik, want de minister van justitie wegsturen bij proefverlof Volkert van der graaf.........daar gaat de minister en premier niet over Goddank leven wij in een rechtstaat, dus meneer de rechter beslist dat.
Ik stoorde me dan ook mateloos aan dat mark Rutte gewoon zegt minister naar huis en Volkert van der Graaf geen proefverlof.
Daarnaast vind ik het echt niet normaal dat een politieke moord erger is dan een moord op wie dan ook, moord is moord in mijn ogen en die mensen zet je vast voor de veiligheid voor iedereen en dus niet alleen de mensen vast laten zitten die de politici bedreigen in hun ogen.
Tuurlijk heeft een politieke moord meer impact op het land, maar zelfs mensen die meerdere moorden plegen hebben recht op proefverlof.
Geert Wilders moet eens op zijn beurt wachten en leren luisteren naar de leiding kinderen worden voor dit gedrag opgenomen, onhandelbaar heet dat geloof ik!
Verder is voor mij Diederik Samson de winnaar vanavond en waar ik het meeste om moest lachen was het gekibbel tussen Mark & Geert de oude VVD ruziet nog steeds leugenaar, allemaal leugens en dat lekker door elkaar heen waardoor het enkel een hoop herrie is op tv en geen boodschap meer.
Duidelijk is wel hoe veel pijn de breuk Mark Rutte heeft bezorgd……het zit hem hoger dan hoog ….tja samen in VVD lukte het niet dus waarom zou het als vertegenwoordigers van twee verschillende partijen dan wel opeens werken.
Nou genoeg hierover er komt nog meer dan genoeg om over na te denken en ik twijfel tussen PvdA en de SP.
Nu is het laat genoeg en de nabeschouwing is nu net klaar en ik ga snel douchen en weer slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.