Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22aug/123

Infuusdag

Vroeg op op vandaag , doe ik normaal niet met de infuusdagen, omdat ik dan door rust  beter door infuus heen kom.
Het begon al om half 9 met gesprek voogd Lianno, was gezellig en de laatste keer er komt een andere, wel jammer dit was echt een hele fijne vrouw en ik zal haar wel missen denk ik, maar goed we gaan nu met de nieuwe verder.
Ik heb geen idee wie, wat man of vrouw dat hoor ik allemaal wel later, maar het zal vast ook een aardig iemand zijn.
Na 2 uur ging ze weg en namen we afscheid en direct kwam de monteur aan de deur voor de wasmachine droger combi, die niet wil drogen gelukkig kan hij gerepareerd worden heb dat ding net 3 jaar.
Het onderdeel moet wel besteld gaan worden en \tot die tijd kan ik gelukkig wel wassen want dat werkt alleen niet hoger dan 30 graden voor veiligheid en om problemen te voorkomen.
Snel broodje gemaakt en toen was het infuustijd, ging vlotjes heb een film gekeken Chronicle en die viel vies tegen, maar ok de tijd was wel snel om.
Lekker Chinees gegeten en voordat bepaalde mensen weer commentaar leveren over hoe duur dat wel niet is het kost me 16 euro en we eten er met 3 man van en dan morgen eten we met zijn tweetjes nog eens dus dat zijn 5 maaltijden das dus per warme maaltijd 3 euro en 20 cent en daar kan ik niet voor koken!
Zelfs niet al had ik geen naald in mijn voet  en de energie ervoor!
In de avond het NOS lijsttrekkersdebat gekeken op Nederland 1, zonder de toppers en echt viel me wat tegen, maar goed was wel nuttig.
Nu ga ik mail lezen en dan snel douchen en bed in morgen weer een dag.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Moontje niet gaan verdedigen hoor! dat gaat iedereen geen zak aan al eet je elke dag kaviaar!. het was natuurlijk wel weer spannend wat eten jullie op justeat dag haha Grapje x

  2. sinds waneer moet iemand zijn eigen verdedigen voor hoeveel hij/zij eet. Moon ik hoop dat het lekker was en je verdiend het.

  3. Oh Moon dat meen je niet?? Krijg je commentaar op wat je eet en/of bestelt en de prijs ervan?? Wat oordelen mensen toch snel en in mijn ogen heeft niemand daar wat mee te maken! Al eet je iedere dag een 3 gangen diner buiten de deur, nou en? Een ander maakt weer graag buitenlandse reizen, koopt veel kleding of wat dan ook.. Als je budget toereikend is dan is iedereen daar vrij in hoor, hebben anderen zich helemaal niet mee te bemoeien laat staan dat je uitleg moet geven of je moet verdedigen…..XX


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.