Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19aug/120

Rustige tropische dag thuis

Zo redelijk vroeg op voor een zondag, Lianno maakte snel al koffie dat is wel lekker de koffie is dan al klaar en hij weet precies hoe we het willen hebben.Daarna bak hij heerlijk eitje en ontbijten we…
Het wordt erg heet het is om 10 uur al 28 graden dus we spelen wat op pc en doen allemaal rustig aan, moeders komt op de koffie en we gaan in de tuin zitten dat is wel te doen.
De dag gaat snel voorbij en dan de BBQ aan en lekker eten, Lianno vraagt of moeders blijft en die blijft dus eet gezellig mee.
Lianno steekt de BBQ aan, en helpt heel erg mee het vlees gaar te alten worden, maakt zelf broodjes met kruidenboter en komkommer op de BBQ en dat was lekker.
Na het eten opruimen en spullen pakken helaas het weekend is om, ook Lianno baalt hij wil langer weekend hebben, maar helaas weekenden zijn maar 2 dagen.
Dan gaat moeders op de fiets naar huis en wij in een bloedhete auto op weg naar Hoenderloo.
Daar even staan praten en toen snel weer terug naar Lelystad, meteen voortuin gesproeid en zo meteen nog even de achterkant en dan koffie wat op de pc of tv aan vervolgens douchen en bed in.

Een blik die ik niet snel vergeet……
IMG_0971

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.