Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5aug/120

Gezellig weekend & Samsung Galaxy SIII (blue)

Zaterdag 4 augustus
Eerst lekker uitgeslapen, ben erg moe en slaap slecht maar dat is wel logisch denk ik.
Nienke belde nog even vlak voor we weg gingen ben erg blij dat ze terug is van vakantie en blij dat ze het heerlijk heeft gehad, we hebben veel bij te kletsen na 3 weken.
Na een rustige start naar de oude buurtjes gegaan en heerlijk in de tuin gezeten tot het ging regenen en meteen de pc helemaal opgeruimd en problemen opgelost.
We kregen veel spullen mee heerlijk en vers van hun volkstuin, bonen, aardappelen, prei, uien en sla.
Herris had ook heerlijke verse soep dat heb ik gemist zijn heerlijke verse groentesoep.
Na het leuke bezoek zijn we wat boodschappen gaan doen, dieren verzorgen en wat rommelen in  huis en op pc.
Ik maakte heerlijke gevulde rode paprika’s en die waren erg lekker!
04082012267
In de avond gezellig samen een filmpje gekeken en dan si de dag weer om tijd om te gaan slapen.

We tellen af naar een belangrijke spannende dag voor ons en nu nog 10 nachtjes slapen
!

Zondag 5 augustus
Vanmorgen vroeg op, koffie koffie en dan in de auto op weg naar Hoenderloo, Lianno ophalen voor een gezellig dag in Lelystad.
Lianno was erg vrolijk en blij en had allemaal leuke plannen en de eerste was dat hij eitjes zou bakken voor iedereen als we thuis waren.
Thuis gekomen begon hij heel hard te werken en bakte heel veel eitjes, ik ben hem gaan helpen toen het bezoek ook kwam Nienke, Michel, Ilja en Moeders.
Samen lekker staan bakken en daarna iedereen aan de lunch, alleen Ilja en ik sloegen over wij hadden beide geen trek.
Het werd een leuke middag en Lianno en Ilja vermaakte zich prima en speelden lief en Lianno verzorgde zelf het alleen achter gebleven reusje.
Johannes gaf moeders even een lift naar huis en ik regelde het eten en we keken naar de mooie vakantie foto’s van Nienke, Michel en Ilja.
We keken ook naar de Olympische Spelen met half oog en hadden het goed naar onze zin.
Tegen 18.00 uur tijd om te gaan en Nienke, Michel en Ilja reden naar huis en wij naar Hoenderloo, wij reden zo de keiharde regen in veel en zeer grote druppels en een herrie in auto pffff, maar in de buurt van Kootwijk klaarde het lekker op en dus kwamen we aan met zon in Hoenderloo.
Even staan praten en toen terug nar huis, want Kuifje was nog buiten en wilde niet binnen komen, die heeft het niet op vreemde of twee spelende (drukke) kinderen en vluchtte de tuin in, het was tenslotte lekker weer heel de dag.
Toen we thuis kwamen had het dus hard geregend maar Kuifje was droog en kwam toen wel binnen, hij had heerlijk buiten gezeten in de tuin onder een tafel.
Wij rommelde nog wat op de pc en ik met mijn nieuwe mobiel.
Ik heb mijn abonnement verlengd en verlaagd maar kreeg toch een Samsung Galaxy SIII (blue) gratis erbij dus helemaal trots en blij, het is een hele mooie telefoon en nu wacht ik nog op micro simkaart, want mijn huidige past er niet in.
galaxy-s3-front-back-blue galaxy-s3-hoesje-flip-cover
Ik heb er een geheugenkaartje bij gekregen en een handige hoes om het scherm te beschermen het zit handig vast aan het achterkantje en dat is goed want die lijkt me erg kwetsbaar, he tis dun plastic, maar ja heb nu reserve dus.
Ondanks dat mijn simkaart er niet in zit heb ik al wel vast van alles zitten instaleren vanavond en ben erg blij met dit mooie toestel.
Nu hoogste tijd om te douchen en dan lekker slapen.

We tellen af naar een belangrijke spannende dag voor ons en nu nog 9 nachtjes slapen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.