Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jul/121

Gewoon wat vraagjes …

Gewoon wat vraagjes …

  • Hoe werkt marktwerking als je afhankelijk bent en iedereen je uitsluit?
  • Waarom kan ik een 4 sterren hotel boeken voor 90 euro per nacht, maar betaal ik 900 euro voor een ziekenhuisbed, exclusief verpleging en behandeling?
  • Waarom is een thuis infuus van 5 uur met een privé verpleegkundige aan huis goedkoper dan een infuus in het ziekenhuis?
  • Waarom moet iemand keer op keer langs meerdere specialisten om een verklaring te laten tekenen dat een progressieve ziekte niet over gaat en begrijpt een verzekeraar dat niet?

 Gewoon een quote…

  • Als kosten per persoon een reden zijn om te stoppen hadden de verzekeraars geen bestuur meer.
Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het woord “zorgverzekering” zegt het eigenlijk al. Het is een verzekering waar iedereen voor betaalt. Of je nou nooit ziek bent, eens in de zoveel jaar of dat je op een dag moet constateren dat je de ziekte van Pompe hebt. De premie is altijd een gecalculeerd gemiddelde van het aantal voorkomende ziekte gevallen per jaar en wellicht komt daar ook nog een rijksbijdrage bij. Ik persoonlijk wordt al pisnijdig als iemand tijdens een spelletje mens-erger-je-niet de spelregels zou veranderen…….. laat staan als ze achteraf opeens de hoogst noodzakelijke medicijn vergoedingen gaan stoppen. Ik heb er geen woorden voor……


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.