Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jul/120

Gezelligheid met Elisabeth & Camiel

Vanmorgen stond ik toch op tijd op, ik wilde perse turnen en roeien dus tja de opening duurde tot laat ne dit begon al om half 11.
Maar goed toch op tijd op gestaan en genoten van de sport eigenlijk heel de dag gewoon tv aan om sport te luisteren of  echt intensief te kijken.
Ondertussen op de pc prijsvragen, spelletjes op Facebook en hoognodig mail opschonen.
Ik heb de cavia’s verschoond en de dieren verzorgd, vers groenvoer, water en droogvoer.
In de middag kwamen Elisabeth en Camiel erg gezellig, het was nog voor hun verjaardag en Camiel had heerlijke appeltaart gemaakt erg smakelijk.
Wij  bewonderden hun echt super gave nieuwe auto en wensen ze natuurlijk veel veilig kilometers.
We gaven hun leuke cadeautjes een bakplaat voor in de magnetron en een eierkoker voor in de magnetron de laatste probeerde Camiel direct uit en  werkt echt goed.
We gingen lekker gourmetten en tot onze stomme verbazing was de stekker stuk pfff Camiel en Johannes  maakte het voor nu en we konden heerlijk gaan gourmetten.
Was erg lekker en gezellig en  we hadden last van fruitvliegen  tja ik heb de kleine besteld en niet de grote en deze kleine lopen dus zo tussen de schuifdeurtjes van de kikkerbak door, dus bakjes eruit en weggedaan, stofzuiger erbij en opzuigen die beesten en met zijn allen gedaan en niet veel later alle beestjes weg, ha ha tja met de dierentuin is altijd wel iets leuks LOL.
Toen belde Lianno dus even gezellig met hem zitten kletsen en hij heeft heel veel zin in de komende week, horen jullie nog wel hoe of wat.
Hij was erg spraakzaam en vrolijk, hij is ook bezorgd over het reusje en Kuifje en na een kwartier hingen we weer op.
Daarna met zijn allen opgeruimd en nog zitten na kletsen met koffie en thee.
We namen heerlijk ijs toe en het was gewoon erg gezellig en in de avond gingen ze weer naar huis, Elisabeth voelde zich niet lekker en daarom vond ik het des te meer bijzonder dat ze toch gewoon kwam.
Elisabeth ik hoop dat de medicatie snel aanslaat en je geen last meer van hebt.
Wij keken nog meer sport, rommelde op de pc toen het gourmetstel afgekoeld was hebben we gekeken of het nog te herstellen is maar helaas nee en dus is hij onveilig en de container in gegaan, een keer gebruiken met instabiele stekker vind ik al meer dan genoeg.
Hoe dat pootje zo los komt geen flauw idee hij is nog niet zo oud, maar goed het is nou eenmaal zo en bij het kijken of er iets aan te doen was  ging er nog iets kapot en dus nu echt niet meer bruikbaar.
Het was een super leuke dag en we hebben al een medaille bij zwemmen een mooie zilveren en morgen hopelijk een gouden voor de  wegwedstrijd dames…….
Nu ga ik douchen en bed op zoeken benen omhoog want ik verzamel weer vocht en heb nu klompvoetjes.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.