Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jul/120

Kuifje is ok en zichzelf gelukkig

Vannacht natuurlijk erg onrustig door alle toestanden met de dieren, ik kan niet zonder mijn dieren maar als er twee zo ziek zijn wordt ik er ook ziek van letterlijk en figuurlijk.
Vroeg op gestaan en rustig met koffie begonnen al snel kwam Sjoerd en dus huisje schoon, lekker samen gekletst en Johannes ging op zijn gemak naar Amsterdam.
Ik heb de leverancier van de eclectische rolstoel eens gebeld ik wil namelijk uiterlijk dinsdagmiddag mijn goede rolstoel hebben daar heb ik mijn redenen voor, maar die horen jullie dan wel.
Na overleg belde ze terug en nu wordt die met spoed in elkaar gezet, de spullen waren net onderweg en dus hopen ze hem maandag of dinsdag te leveren en ze zetten alle sop alles dus we zin benieuwd,.
Ik heb lekker met Twil gebeld en bij zitten kletsen en dat was een goed gesprek.
Het is heerlijk weer dus met pauze zat ik lekker in de tuin bij de vijver en genoot in e schaduw van het mooie weer.
Kuifje eet, drinkt en speelt en doet wat die altijd doet, dus die voelt zich prima ondanks het gat in zijn keel, hopelijk is alle troep eruit en langzaam gaat het nu steeds verder dicht.
Ik verzorgde de dieren en zat weer een tijd naar de vissen te turen heerlijk, speelde mijn spelletjes en deed mee aan prijsvragen.
De dag vloog om en in de avond eten gekookt en nog met moeders gebeld en konijn gedaan.
Konijn gaat beter ze kan meer met pootje en wordt weer wat meer van blijf van me af dus dat is goed teken, jammer voor ons dat ze straks dan misschien niet zo tam meer is maar ok dat geeft niet, als je haar eenmaal hebt is ze heel lief en rustig.
Daarna at ze even een pondje witlof weg en toen ging ze terug naar haar zusje.
Wij rommelde nog wat en nu ga ik snel douchen en slapen ben helemaal op, maar dat is elke avond zo geloof ik.
Morgen weer Infuus@Home en nee niet met koffie zoals op de foto maar ik vind hem wel erg leuk

ONGEIN.NL.Koffieinfuus.jpg.320

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.