Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jul/120

Reusje gaat langzaam beter

Vanmorgen op tijd op en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Ik hield me rustig was drukke dag gisteren, maar deed wel de was en liet de robot stofzuigen, verzorgde de dieren.
Speelde op Facebook en deed mee aan prijsvragen.
Net na de lunch kwam Johannes al thuis in verband met bezoek dierenarts, de DA was tevreden met de ontwikkeling van de poot en gaf haar nieuwe antibiotica spuit en maakte de wond even goed schoon.
Ook maakte ze een aparte wond open en in een keer goed schoon, dar waren we blij mee en nu moeten wij de wond zelf weer dagelijks gaan schoonmaken en op 3 augustus kijken we weer en dan moet het weer beter zijn.
Als het niet beter wordt i de komende dagen komen we op een punt  waar we niet graag willen zijn, inslapen maar goed daar denken we nog maar even niet aan.
Toen heeft ze de wond van Kuifje bekeken en er zit pus in waarschijnlijk ingekapseld en dan blijft er dus gewoon altijd een bult achter want snijden ziet ze niet zitten in zijn keel dat moet je niet willen zegt ze, zolang hij normaal gedrag vertoont kan je het beter laten gaan.
Ze zei dat er ook een kans was dat de wond die nu zo goed als helemaal dicht is weer open gaat en het er alsnog uit komt.
Kortom Kuifje houden we in de gaten en toen ging ze na wat gezellig kletsen er weer vandoor.
Ik heb een foto gemaakt van de werkzaamheden aan de poot van het reusje, Johannes houdt haar troostend vast terwijl de DA haar pootje open maakt en schoon maakt.
23072012257Goed Johannes werkte daarna rustig thuis verder, het reusje bleef paar uur binnen at en dronk en ruste even uit en daarna ging ze terug naar haar zusje.
Wij aten wat, rommelden nog wat op pc en de avond was snel om en net toen ik wilde gaan douchen hoorde ik Kuifje een gil geven………schrik en snel beide gaan kijken …..nou Kuifje heeft zich gekrabd en de wond is dus zoals de DA voorspelde open gegaan en hoe en de troep kwam eruit.
Meteen kijken en bloed, troep en een groot gat, 3 keer erger dan voorheen dus meteen de telefoon gepakt en de DA gebeld.
De DA zei dat het juist heel goed was dat dit gebeurde, we mochten het wat voorzichtig schoonmaken met gaasje en water zodat het er frisser uitzag en voor de rest opletten of hij eet en drinkt en verder moet het uit zichzelf weer dichtgaan.
Nou meteen beetje de haren schoongemaakt en bakje vlees neergezet dat at Kuifje ook direct op en hij dronk ook water dus  na de pijn van even daarvoor was het nu blijkbaar weer over, we besloten nog even op te blijven en het in de gaten te houden en niet veel later rende hij weer achter een vliegje aan.
We hebben nog steeds geen enkel idee hoe Kuifje überhaupt aan de wond kwam, ook de DA niet.
Nou toen ben ik gaan douchen kreeg van alles ook nog even een angstaanval en was toen helemaal kapot, ik moet zeggen ik zou niet zonder mijn dieren kunnen  maar zo is het echt niet leuk meer.
Maar goed alles op orde ik weer rustig en nu ga ik toch snel mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.