Hele leuke en gezellige dag met Lianno in Wageningen

Vanmorgen op tijd op, koffie koffie en ngo een kop koffie.
Johannes en ik hadden beide rare nacht dus te weinig slaap maar wel veel zin in vandaag.
Toen snel naar Hoenderloo Lianno ophalen en hij was erg vrolijk en we gingen snel door naar Wageningen.
Inge, Hanneke, Gerben en Bram zijn jarig geweest end at vierden we nu allemaal tegelijk, eigenlijk was Bram jarig op 25 maart maar hij is dan de enige die van ons niets kreeg voor zijn verjaardag dus die heb ik gewoon  meegenomen zodat het allemaal werd.
Iedereen kreeg een leuke envelop kunnen ze het zelf uitgeven en is altijd goed.
Het was erg gezellig Lianno mocht op de pc van Gerben racen en GTA spelen en Gerben is race fanaat heeft stuurtje en pedalen, alleen was Lianno te klein dus zat hij op schoot en Gerben deed de pedalen en Lianno sturen, leuk om te zien.
Het was mooi weer dus deels buiten (om te roken) en deels binnen en het was erg gezellig.
Ze hadden zelf kwarktaart gemaakt citroen smaak en die was heerlijk, heb zelfs 2 stukken genomen en voor mij is dat echt een wonder ik ben geen taart eter, maar dit was heerlijk en fris.
Er kwam meer bezoek en echt was gezellig en lekker staan kletsen, ik zat op mijn rollator, daar kom ik het beste weer vanaf en kan ik gebruiken om van de wc te komen, er was geen stoel waar ik op kon zitten, maar dat is eigenlijk overal zo momenteel.
De dag ging snel om en we aten ook lekker avond eten bladerdeeg met gehakt, met roomkaas gevulde tomaatjes, ei, kaas cup cakes en daarbij een heerlijk frisse kaassaus met citroen erdoor  en we hebben dus heerlijk gegeten.
Na het eten moesten we Lianno weer terug brengen en kregen we zijn rapport mee dat vol met 7’s staat, 2 keer een 8 en een 8,5 niveau groep 5 dus dit is echt een super rapport en we zijn erg trots op hem.
Ik ben bij terug brengen in de auto gebleven en de leiding kwam naar mij toe, ik had niet veel keus mijn heup en rug weigerde dienst, te lang op de rollator gezeten denk ik.
Daarna terug naar Lelystad, helemaal op en blij want het was een superleuke dag.
Thuis konijntje nog verzorgd, even gespeeld op Facebook en moeders gebeld en nu duik ik mijn bed snel in ben echt naar de piep.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie