Lekker uitgeslapen………

Zo lekker weekend en we hebben inderdaad geslapen tot ik als eerste wakker werd om even na 1 uur ha ha zonde van je ochtend maar ja blijkbaar wel noodzakelijk en het was ook erg lekker.
Rustig opgestaan lekker koffie koffie en nog eens koffie en toen de dieren verzorgd.
Ik moest nog even wat administratieve zaken doen en toen zijn we gaan shoppen.
Eerst naar de AH voor rookspullen en daar hebben we gevraagd naar de sigaretten die moeders meenam uit Italië, Malboro Ice Ball, jawel ze hebben ze zowel de light als de gewone en ook die van het merk Kent en die noemt het Kent iSWITCH.
Dus ik heb 2 pakjes met gewone Malboro Ice Ball genomen en 1 pakje Kent en das maar goed ook want die vind ik minder lekker.
Daarna naar de viswinkel en we gingen op zoek naar nieuwe vissen om ons grote aquarium wat bij te vullen en zijn geslaagd voor wat we wilde.
5 Clown Botia’s
5 T-Barbelen (geen foto van )
5 Goudbarbelen
5 Kegelvlekbarbeel
Clown botiaGoud Barbeelkegelvlekbarbeel 
Meteen wat filtermateriaal en voeding voor planten meegenomen en daarna snel naar hui smet de vissenhandel, in de bak laten wennen en wij lekker bijkomen en aan de koffie.
Vandaag ging het goed geen enkel slecht  moment gehad en ben daar erg blij om, maar goed we weten wat dat slechte is de toevallen in mijn hoofd dus als er wel een komt weet ik dat het van korte duur zal zijn en ik gewoon even heel rustig moet blijven zitten.
Na half uur de vissen losgelaten en lekker zitten eten al kijkend naar de nieuwe vissen die heel speels door de bak zwemmen met en achter elkaar erg leuk.
We aten ongezond shoarma met patat en dat was erg smakelijk.
Na het eten tijd om ons reusje weer naar binnen te halen en te verzorgen en te laten eten, nu de katten ook meteen vlees en heel schattig waren ze toen alle drie lekker aan het smullen.
We laten reusje nu steeds even op de grond lopen want we hebben gemerkt dat dan de pus los komt en na een kwartiertje halen we er dan veel uit en  mag die weer lopen en eten maar vooral even bijkomen.
Het si erg pijnlijk dat gedoe aan zijn pootje door ons om de pus eruit te krijgen, maar vandaag merkte we wel dat hij zijn pootje nu iets kan buigen/strekken en er weer heel klein beetje op gaat staan en dat ziet er dus goed uit, maar we zijn er nog lang niet en maandag zullen we zien wat de dierenarts ervan vindt.
Bets belde uit Eindhoven, de vrouw die de katten van de moeder van Johannes overnam na haar overlijden en die is na paar slechte weken toch weer helemaal opgeknapt nu en dat zijn goede berichten en zijn we erg blij mee.
Nog wat gerommeld op de pc en nu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen, morgen is het Lianno dag!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie