Het weekend komt er aan!

484436_442472239120887_1878282290_n

Vandaag weer vroeg op en Johannes begon de dag rustig en vertrok daarna naar Amsterdam, dat mocht ook wel want gisterenavond was hij pas klaar om half 1 met zijn voorbereiding voor vandaag.
Hij vertrok dus tegen 9 uur dus op zich is dat nog redelijk op tijd, dan zijn er ook geen files meer en ben je met 50 minuten in Amsterdam.
Sjoerd kwam en maakte de boel schoon, dronk koffie en kletste tijdens werk met ons erg gezellig.
Lianno had vorige keer gevraagd wanneer hij Sjoerd weer zou zien dus dat ook besproken en hij komt binnenkort als Lianno er is op de koffie met zijn vrouw, leuk!
Ik verzorgde de dieren, rommelde op de pc, lekker spelen op Facebook en toen ging de bel en geloof het of niet maar daar was mijn Eee-pad alweer…woensdag opgehaald door DHL en vrijdag alweer terug bezorgd.
Hij is even op en neer geweest naar Tsjechië en ze hebben de tab vernieuwd, het toetsenbord was in orde maar de tab is helemaal nieuw dus moet ik wel alles opnieuw doen.
Meteen begonnen met instaleren en een voor een de applicaties er weer op gaan zetten, na een kleien twee uur  weer gestopt en ben ik in de tuin gaan zitten heerlijk weer, eindelijk.
Al vroeg hoorde ik uiteraard van de schutter in USA, een persoon die tijdens de première van The dark knight rises zomaar even 12 mensen doodschoot en ruim 50 gewonden maakte en bij zijn arrestatie achter de getroffen bioscoop ook nog even melde dat zijn huis vol gevaarlijke zooi en explosieven zat.
Ik heb toen het USA nieuws gevolgd op de pc echt erg om te zien, wat bezielt toch zon 24 jarige student, hij is slim, ziet er goed uit, heeft hoge opleiding en een mooie toekomst voor zich die hij nu zo even weggeschoten heeft.
|Hij noemt zichzelf the joker een figuur van Batman en had zijn haar ook rood geverfd echt hoogste tijd voor een gesloten afdeling en zware therapie.
Ik wens iedereen daar sterkte met dit een plekje te geven en de nabestaande sterkte met het verwerken van de zinloze dood van hun geliefde kinderen.
Johannes was pas laat thuis en toen hebben we eerst het reusje weer verzorgd en omdat der zus zo dominant is nu , tja zij is even zwak dus das normaal gedrag, krijgt ze minder kans met eten dus besloten we haar binnen een krop andijvie voor te leggen en daar wist ze heel goed raad mee bijna heel de krop ging op en ook veel droogvoer en met goed gevulde buik ging ze weer naar haar hok.
Ze liep dus even los binnen in huis en de katten vonden dat ook wel grappig  en ook vreemd, maar ze kunnen goed samen hoor ze doen elkaar echt niets zijn best lief voor elkaar.
Uiteraard wat leuke foto’s gemaakt van de drie bij de tuindeur op de mat.
Vlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnenVlamaamse reus binnen 
Op tv naar wat Tour de France gekeken ook naar binnenkomst van de vierdaagse en balend gedacht daar had ik nu willen en dienen te zijn, maar goed is even niet anders.
De post bracht een gewonnen boek dus nu heb ik twee gloednieuwe boeken klaarliggen en kan ik weer even vooruit.
Claudie GallayDe branding
313959_449408491757937_4849176_n
Zo nu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen, morgen slapen tot we vanzelf wakker worden en wat andere plannen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie