De week doormidden

Vanmorgen wederom op tijd opgestaan, het is alweer woensdag en de week gaat door de helft.
Ik doe mijn dagelijkse dingen en het weer si ook zoals elke dag nat, erg nat zelfs.
Ik bel even gezellig met de oude buurvrouw, heb ik alweer tijd niet gesproken en ik bel ook met een vriendin die ik al weer tijden niet zag of sprak, het was erg gezellig en de laatste komt morgenavond op de koffie end aar kijk ik naar uit.
Ik doe de prijsvragen, speel op Facebook, rommel hier end aar wat en wacht op de pakketdienst die zakken konijnenvoer moeten brengen, arme man  het weegt 45 kilo.
Vandaag kwam DHL en die haalde de kapotte Eee-pad op , nou fijn die is nu op weg naar Tsjechië en ik hoop hem snel en heel terug te hebben.
De post bracht een brief van de zorgverzekeraar en natuurlijk zijn ze weer niet tevreden, heb precies gedaan wat ze elke keer vragen, maar het lijkt nooit genoeg dus nu weer de leverancier gebeld en alles naar hun gemaild en ga nu wachten op wat ik nu weer dien te doen.
De moed zakt weer in mijn schoenen, wat is het toch een ellende spullen of zorg aanvragen, maar goed we wachten maar weer af.
Johannes was uiteraard in Amsterdam en kwam thuis dus toen samen eerst konijn verzorgd, ziet er goed uit alleen onder zijn voet is het goed dik nog en daar kom ik niet bij, zit geen pen wond.
We hadden telefonisch consult met de dierenarts over het konijn en over de wond van Kuifje en maandag komt ze zo wie zo weer op bezoek voor injectie konijn en dan als het nodig is kijkt ze naar Kuifje, mocht er eerder verandering zijn moeten we bellen.
Verwacht ik niet Kuifje zeurt gewoon zoals altijd, eet, drinkt en speelt dus zal allemaal wel meevallen.
In de avond lekker naar samenvatting Tour de France gekeken en een waargebeurde film op RTL4.
Nu hoogste tijd om te gaan slapen.
images (1)

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie