Mooi boek gewonnen

Vanmorgen vroeg op en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Sjoerd kwam en maakte lekker de boel schoon, we kletsten en dronken koffie en toen ging zijn telefoon zijn zoon en diens vrouw zijn ouder geworden van een mooie dochter, gefeliciteerd!
Sjoerd maakte af waar die mee bezig was en ging toen snel naar zijn kleindochter, stuurde me later een mooie foto.
Ik rommelde op de pc, prijsvragen, spelletjes op Facebook en tikte wat op Twitter.
Keek met afschuw naar de beelden van een ramkraak bij een juwelier, ik ga ook altijd naar deze als ik naar een juwelier moet, net verhuisd na 2 gewelddadige overvallen en nu rijden ze gewoon door een deur heen  van afgesloten centrum deel op naar de juwelier en rijden dwars door het raam echt ongelofelijk, heb te doen met de eigenaar.
Ok dit keer geen pistool tegen zijn hoofd, maar het is toch drama alles kapot, alles overhoop, bergen schade en uiteraard hebben ze ook nog een flinke buit.
Tegen dit soort geweld kun je je bijna niet beveiligen tijd voor betonblokken bij de winkels misschien dat dat ze beschermt, ik vind het echt niet normaal meer.
Mijn moeder kwam even op de koffie dat was gezellig en we drinken even lekkere DG koffie.
Johannes kwam lekker vroeg thuis en ging daar rustig verder werken.
De post bracht een mooi boek – Steve Berry De tombe van de keizer -  dat heb ik gewonnen bij KRO Magazine, dat wordt dus lekker genieten, de recensie van Lee Child (een van mijn favoriete schrijvers) is zeer lovend.
9200000002078319
Ik heb contact gezocht met ASUS want men zou mijn kapotte Eee-pad komen halen op 10 juli en ik kan wachten tot ik een ons weeg maar ik heb nog steeds geen UPS gezien en u heeft ASUS het geregeld via DHL en die komen morgen, eerst zien dan geloven, ik baal er wel van apparaat is nog geen 4 maanden jong en dan al stuk en nu ligt hij al ruim een week in een doos te wachten op zijn reis naar Tsjechië want daar wordt er naar gekeken, gaat weer een tijd duren vrees ik.
Toen het konijn weer verzorgen, ze wordt weer wat wilder dus dat is goed teken, maar ze laat je wel je gang gaan, nu hopend at het echt opknapt.
Kuifje heeft zich ook verwond maar dat kijken we nog even aan gaat weer fijn met de dieren zo pffff
Eten gemaakt en wat tv gekeken en dan gaat de avond snel om, vandaag maar 7 momenten dat ik niet goed werd, dat is minder gelukkig ben wel erg moe dus ga nu snel douchen en slapen.
images

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie