Half zon en veel regen echt maandag!

Vanmorgen op tijd op en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Ik belde met assistent fysiotherapie om mijn afspraken van de ze week te verzetten, was een fijn gesprek deze mevrouw heeft hetzelfde virus tijdje terug gehad dus konden we even over ervaringen praten en tips  uitwisselen, maar moet er dus rekening mee houden dat dit langzaam overgaat en wel een paar weken duurt.
Dieren verzorgd, prijsvragen gedaan, op Twitter gekletst en op Facebook spelletjes gedaan.
Johannes kwam vroeg thuis en werkte daar rustig door tot in de avond.
Het reusje verzorgd mij lukte het niet de wond open te krijgen, ik ben een watje kan ik zo slecht tegen als een dier wat heeft maar goed Johannes lukte het wel dus verzorgd en na de medicijnen lag die als een tam lammetje op de schoot van Johannes, dat is wel positief aan alles ze wordt met de keer tammer.
16072012246Ze is heel veel afgevallen  ze weegt nog rond de 3 kilo en was ruim 6 kilo, maar ze eet wel iets meer nu en we hopend at dit allemaal goed gaat komen uiteraard.
Ik heb de katten geborsteld en ontdekte een rare plek bij Kuifje, onder zijn kin op zijn keel is hij gewond zit een gaatje, de wond is goed schoon en het bloed niet meer, haren weggehaald en er zit een dikke bult.
We gaan het goed in de gaten houden, want zelf kan Kuifje er niet bij om het schoon te houden en anders gaan we gezellig even naar de DA.
We hebben geen idee hoe Kuifje dit gedaan heeft is net of die met zijn kop ergens op geprikt is geweest raar hoor, maar goed hij is vrolijk, zeurt, eet en drinkt dus  blijkbaar voelt hij zich wel ok.
Nog wat naar de Tour gekeken ze reden door het gebied heen waar Sjoerd zijn dochter en haar gezin wonen, maar ik heb het niet gezien of herkent.
In de avond gezellig zitten kletsen met Johannes en genoten van onze vissen beide bakkend oen het perfect nu zijn glashelder en  vol leven.
De vijver is na alle regen dus weer troebel als het nu even droog blijft gaat dat vanzelf weer weg, maar het licht erin blijft super gaaf.
Met mij gaat het met ups en downs met regelmaat wordt ik niet lekker en raar in mijn hoofd, heb dan het gevoel dat ik flauw ga vallen is niet fijn maar hoort bij deze ellende hoop dat dat snel minder zal worden.
Zo nu is de dag om ik ga snel slapen, ben moe en slaap ook niet echt goed de laatste nachten dus eens zen hoe dat vannacht zal gaan.
294-ac74c646781d3ef12d961b56299ac024

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie