Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jul/120

Mooie prijs en duidelijkheid ziek zijn

Vandaag is het de 13e en vrijdag eens kijken hoe dat zal gaan….
vrijdagpasop
Vanmorgen op tijd wakker en eruit gegaan, Sjoerd kwam en die was er dinsdag ook toen ik zo slecht was en dus wilde ik hem nu wel even spreken en kletsen.
Johannes werkte thuis , Sjoerd deed het huis en bracht wilgentaken voor de konijnen mee.
Tussen de middag zijn we naar de HA gegaan bloeduitslag was goed, het blijkt dat ik een virus te pakken heb dat mijn buik van slag maakt dus alles wat erin zit en het tast ook mijn evenwichtsorgaan aan end aar komen de klachten van misselijk, duizelig en raar in mijn hoofd zijn vandaan.
Hiervoor heb ik medicijnen gekregen, maar die neem ik nog niet in wil eerst voerleggen met Rotterdam want de bijwerkingen  zijn er nogal wat en ze kon ook geen zekerheid geven of het echt iets zou uithalen.
De HA zegt rust en kalm aan dit moet je lijf zelf doen, tegen virussen is geen middel zoals met bacteriën die ruim je op met antibiotica.
Kortom even gekletst met HA en toen weer naar huis via de apotheek.
Thuis gekomen rustig aan gedaan wat op de op gerommeld en de post gedaan, met moeders gebeld en zo ging de tijd om.
De pakketdienst bracht een prijs die ik won, he tis een aanmoedigings pakket voor de vierdaagse lopers, het was in mijn planning naar de binnenkomst van de vierdaagse te gaan volgende week vrijdag daar wilde ik al jaren heen en  toen kwam er een actie van Dolce Gusto dat je koffie kon uitdelen en daarvoor leuk pakket kreeg als je won en ik won.
Het is een pakket met kleine bekers (espresso) grotere bekers (Lungo) een leuk schort met DG tekst erop en drie doosjes koffie en een hele mooie metalen cuphouder.
428966_342762719134865_152866383_nmetal_capsule_holder_new_detail
Ik ben er erg blij mee en we gaan even zien hoe en wat, maar ik denk dat ik het nu niet ga redden, het is een hele reis en ik weet niet of ik dat nu wel aan kan, maar goed daar is DG ook door mij al van op de hoogte gebracht en dat was ok gelukkig maar.
Toen was het tijd om ons reusje te verzorgen  Johannes ving haar en ik gaf haar de druppels voor eetlust die ze gulzig tot zich neemt en lekker lijkt te vinden.
Toen de ontsteking in zijn poot nog steeds is er een dik stuk, dus open gemaakt voorzichtig en wat pus verwijderd, brr ben ik geen held in geloof me nu draaide mijn maag ook om om andere reden dan mijn eigen ziek zijn, maar arme beest moet geholpen worden dus doorgaan..
Daarna zalf in de wond en een dikke wortel gegeven als beloning en gelukkig gebruikt ze al haar pootje weer meer dus dat is weer heel positief.
Daarna heeft Johannes het grote aquarium deel water ververst en ik heb het filter uitgespoeld, nu is de bak weer mooi helder.
Ik geniet heel erg van de nieuwe guppen en mini algeneters, heb er uren naar zitten staren vandaag lekker ontspannend.
Dan is het avond en luisteren we samen naar Radio 2 het platenpaleis en de mixen van Ron Bunschoten heerlijke muziek en ondertussen zit ik wat naar de vissen te kijken, klets beetje op Twitter en speel wat op FB en dan is het opeens afgelopen en 23.00 uur hoogste tijd om te sluiten en douchen bed in voor mij.
73

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.