Gaat niet zoals ik wil

Op tijd op en Johannes gaat naar Amsterdam, werken uiteraard.
Ik ben moe, maar anders dan normaal kan het niet uit leggen maar voelt niet fijn dus extra sterke koffie en dan toch maar aan de slag.
Ik verzorg de dieren en rommel wat op de pc, bel de dierenarts om te overleggen over Snuffie.
Net alle aanvraag formulieren hulpmiddelen ingevuld, getekend en allerlei zaken gekopieerd…weer hemd van je lijf gebeuren en alles ligt klaar voor de brievenbus en dan weer weken afwachten…..
Nou gaat allemaal niet zoals ik het wil mijn net gewonnen Asus Eee-pad wil niet meer opladen dus gevraagd hoe dit aan te pakken, nou heel duidelijk en goed geholpen en morgen halen ze hem op om hem na te kijken…….krijg ik net de mail zie ik dat hij helemaal naar Czech (Tsjechie) wordt gestuurd 🙁 nou ja als hij maar heel terug komt is nog geen 4 maanden jong.
Morgen halen ze hem op ben benieuwd baal hier heel erg van en hoop hem snel werkend weer retour te hebben.
Dierenarts afgesproken dat ze ze morgen langs komt voor ons zieke reusje.
Baal nog heel erg van de overleden vissen, maar positief is wel dit de bak nu heel erg mooi is weer en anders, er zit nu lampje met fontein in met mooi blauw licht die kregen we van Greetje en Nordy bij hun aquarium.
Dat aquarium gaat door naar mijn nichtje Nienke zodra onze kikkerbak af is.
De dag gaat snel en Johannes komt lekker op tijd thuis ik maak eten aardappels, kipburger en suikerpeultjes heerlijk met walnootijs toe.
In de avond nog wat spelen op facebook, Twitter en prijsvragen/freaks forum.
Nu ga ik douchen en slapen ben moe en heb vreemd gevoel maar zal morgen wel over zijn na een goede nachtrust.

582162_438995956135182_1707097431_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie