Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jul/122

Lianno logeert hier en de moeders terug uit Italië

Vanmorgen op tijd op, want het is zover we gaan Lianno ophalen voor het weekend, wat hebben we hier allemaal naar uitgekeken!
Voor we weg gaan sms ik eerst de moeders die dan al met de bus naar Brindisi gereden zijn om ze een goede vlucht te wensen en te laten weten dat we ze op de voet gaan volgen via de pc.
Dan vertrekken we even tanken onderweg en al snel zijn we in Hoenderloo, waar Lianno ons al met een grote lach op het gezicht opwacht de leiding vertelt dat het eerste wat Lianno zei die morgen was: “Eindelijk ik ga op verlof naar tante Monique en oom Johannes”
Dan pakken we zijn spullen en rijden terug en onderweg kletsen we gezellig, de tab heeft kuren dus die doet even niets helaas, maar geeft niet we hebben veel te bespreken.
Thuis gekomen kletsen we met een snack verder en drinken we wat, we laten Lianno weten dat we naar het Efteling Hotel gaan een nachtje, de lach op zijn gezicht spreekt boekdelen, ik smelt gewoon!
Lianno is erg blij en meld ons dat dit is zoals het hoort hij is nu gelukkig en blij heir te zijn en te blijven slapen.
Dan gaan we naar de Intratuin….shoppen want Lianno had op het oude adres de Kustrif zelf 3 vissen in de vijver en hier zouden we eerst geen vijver hebben, maar die miste we toch te erg dus nu wel en dus mocht Lianno weer 3 vissen uitzoeken.
Hij wist precies welke hij wilde en Tim van de Intratuin moest dan ook precies die uit de drukte vangen wat  gelukt is, toen nog even verder shoppen voor planten en ook dan weet Lianno goed wat mooi is, hij wilde wel bamboe in de tuin dus dat komt er.
Dan lopen we nog wat rond kletsend en wel, kijken bij de dierenafdeling langs en dan op weg naar huis, Lianno helpt mettillen zelfs een zak met 40 liter aarde tilt hij, knap werk van het manneke!
07072012230 07072012231
Dan de vissen laten wennen dus met zak en al in de vijver, koffiepauze……….dan vissen los laten.
Lianno op bezoek Lianno op bezoekLianno op bezoek Lianno op bezoek
Dan gaan de mannen in de tuin aan de slag…snoeien, planten en opruimen de foto’s staan op de site van Lianno of op mijn Facebook, teveel voor hier.
Als we daar klaar zijn gaat Lianno nog even spelen op zijn kamer en dan is het BBQ tijd, Lianno helpt goed mee met tafel klaar maken, BBQ aansteken en het vlees maken.
Het is reuze gezellig en we genieten volop kletsen en het weer werkt perfect mee.
Lianno vraagt of hij wat foto’s mag maken van ons en de dieren en dan gaat het manneke met het  toestel aan de slag en maakt mooie foto’s.
07072012233 07072012234
Dit zijn paar voorbeelden van de foto’s die Lianno maakte…
Lianno op bezoekLianno op bezoekLianno op bezoekLianno op bezoek
Dan moet natuurlijk de tuin gesproeid worden, waterfeest voor Lianno en hij vindt dat geweldig LOL!
Lianno op bezoek Lianno op bezoek
Lianno op bezoek Lianno op bezoek
Dan ruimen we samen de boel op en gaan we binnen zitten, gezellig even computertijd en volgen hoe de vlucht van de moeders verloopt.
Knipsel  1Knipsel2Knipsel 4Knipsel
De vlucht verloopt snel en goed klik op de plaatjes voor grotere afbeelding, dit is echt leuk om te doen en met zijn allen keken we naar hoe ze landen en Lianno vond dat wel spannend.
Tijdens de vlucht is Lianno lekker in bad geweest en dan nog even wat kletsen en naar zijn kamer nog een half uurtje het licht aan en dan nu hoogste tijd om te gaan slapen.
Wij rommelen nog wat en genieten na van deze dag en gaan dan zo zelf ook lekker slapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. fijn om lianno zo weer bezig te zien al is het op de foto.
    en ook heerlijk weer het werkte wel allemaal mee. erg fijn.

  2. Echt super dat Lianno weer een nacht mag blijven slapen.
    Hoe heet die site precies van het volgen want ik kon het pas niet vinden ging om arke fly


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.