Weekend gaat beginnen !

Vandaag vroeg op en Sjoerd kwam om de boel te doen,w as zoals altijd erg gezellig wel rustig aan met dat benauwde weer.
Sjoerd heeft de straat schoon geblazen met een bladblazer staat weer super entjes weg al die blaadjes en troep.
Johannes ging naar Amsterdam en kwam mooi op tijd terug dus dat was fijne en werkte thuis rustig verder.
Ik belde gezellig met Nienke was al weer lang geleden du lekker zitten kletsen en later belde haar moeder mijn tante ook nog  helemaal gezellig.
De dieren verzorgd en ik heb nu een van de aquaria  vers water gedaan en filter schoongemaakt, normaal doet Johannes dat maar die was wel thuis en haalde de stekkers overal uit daar kan ik niet bij de rest is goed gelukt…..***Trots***
Toen heb ik meteen de vijver bijgevuld, de vissen doen het goed en de waterlelie heeft al een knop end at had ik niet verwacht hij staat er pas sinds mei in, ben erg benieuwd!
De vijver si groot met veel oppervlak en de zon verdampt dus best veel vandaar dat er vers water bij in ging, het water is mooi helder en de vissen groeien hard.
Uiteraard de Tour de France gekeken, lekker prijsvragen ingevuld, forum bijgewerkt, op Twitter getikt en op Facebook gespeeld.
De ergotherapeut si erg snel ze heeft de papieren voor aangepaste stoel en trippelstoel al klaar voor verzending, nu wordt het wachten op brief verzekering met ja of nee of zoals vaak meer info…….
Lianno belde nog even en die is zo blij dat hij morgen al komt en pas zondag terug hoeft, super en als het weer het toelaat wordt het een BBQ morgen.
Ook wij kijken er erg naar uit heerlijk samen een weekend beleven, genieten en plezier maken.
Morgen kom de moeders ook weer terug uit Italië ze vertrekken al vroeg uit hotel 6.45 uur en zijn dan om 21.30 uur op Schiphol als alles goed is, ze hebben een overstap van 6 uur en 10 minuten pfff in Milaan.
In de avond hebben we de tv uitgezet en lekker de radio op radio 2 Platenpaleis gezet, heerlijke muziek, goed begin van het weekend en beter dan al die domme herhalingen op de tv.
Nu snel douchen en dan in bed luisteren naar Sportzomer de avond etappe met Mart Smeets ik vind dat hij het echt leuk doet.
Na deze benauwde dag is het nu nog steeds 26 graden in huis, maar dat maakt niet uit dit wordt een goed weekend wat het weer ook doet, dus slaap lekker en morgen gezond weer op!

Welterusten0

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie