Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jul/120

Benauwd weer en veel tweede kamer gevolgd

Vanmorgen laat op  de nacht was ramp, dit weer is niet fijn maar ja sneeuw en ijs  ook niet, veel regen ook  niet dus het is niet anders.
De ventilator draait overuren en in huis liep het vandaag op tot 28 graden!
Ik verzorg de dieren en rommel op de pc en in de middag komt de pedicure, zij haalt weer stukjes ingegroeide nagel weg zeer pijnlijke situatie.
Johannes moest naar de tandarts om drie vullingen te laten vervangen en 2 zijn er gedaan, maar nummer 3 dus niet want er zit een kroon in de weg.
Dan heb je twee keuzes je doet niets en dan verlies je in de nabije toekomst gewoon de kies of je haalt de kroon eruit repareert de kies en platst een nieuwe kroon.
Dat laatste doen we dus want je gebit heb je maar een keer en dus moet Johannes terug de eerste ronde duurt ongeveer 1,5-2 uur en de tweede is een half uurtje en uiteraard een dikke rekening maar goed dit is dan het eerste jaar dat de verzekering compleet gebruikt wordt, das ook wel eens leuk als je wel elke maand betaald.
Johannes baalt natuurlijk wel als een stekker , maar ja dat is logisch.
In de middag debat over JSF geluisterd en we aten ondertussen wat soep met brood, ik krijg weinig naar binnen en ben beroerd van de benauwdheid, mijn voeten nou ja ik weet dat het voeten zouden moeten zijn zijn dikke klompen vol vocht en doen zeer.
Het onweert heel even hier tussen de middag met een fine bui en wat hagel, maar als snel komt de zon terug en wordt het dus nog benauwder.
We houden ons dus extreem rustig en ik ga dus nu veel te laat naar bed want slapen kon ik toch nog niet en ik hou de deur maar open en is het wat koeler lekker briesje is er gekomen dus we zien het wel weer.

540809_437465569621554_1376125765_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.