ZSD (Zonnepanelen-Subsidie-Dag) DRAMA!

Vanmorgen op tijd opgestaan, koffie en papieren in orde maken voor ZSD.
Nou dat was echt drama en dat is heel zacht uitgedrukt.
De site van het ministerie was bereikbaar maar inloggen met je DigiD lukte niet, elke keer kwamen er foutmeldingen .

11Knipsel

Knipsel

2Knipsel

Dit is echt frustrerend omdat er maar beperkt plek is en men steeds herhaalt  dat OP=OP, dus je blijft maar proberen en ik ben doorgegaan tot 1 uur in de nacht toen stopte ik toch maar.
Op Twitter veel geklaag en terecht als dit een site zou zijn van Vodafone, KPN of NS dan waren er nu al gillende Kamerleden om kamer vragen te stellen.
Maar ja dan stellen ze straks vragen en dan mogen ze zelf antwoorden dat is ook onzinnig en tijdverspilling, dit gebeurt al teveel in Den haag.
Het is te triest voor woorden dat men in 16 uur nog niet eens de oorzaak weet!
Dit is een officiële overheidssite waar je verplicht digitaal je subsidie aanvraag in dient te dienen en dan werkt het gewoon totaal niet, ernstige zaak een grote afgang als je het mij vraagt.
De hele dag en avond blijf ik proberen en opeens ben ik ingelogd info aangevuld en opgeslagen en dan vlieg ik er weer uit, paar uur later kom ik er weer door maar dan vul ik lijst met vragen in en hoppa weg en eind van het liedje is dus geen  complete aanvraag ingediend tot nu.
Ondertussen ben ik spelletje aan spelen, werk twee wassen weg en draai de vaatwasser verzorg ik de dieren.
Kijk ik uiteraard naar de Tour de France, eten we en kletsen we wat.
Het is nu al erg laat ik ga slapen morgen gaan we verder proberen.
Het is een bepekt aantal aanvragen en ik hoop dat we er bij zullen zitten het is toch 650  euro en dan scheelt een stuk, is ongeveer 1 jaar minder voor je het eruit haalt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie