Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jun/120

Een hele blije Lianno aan de telefoon!

Op tijd op en Johannes werkt gezellig thuis, radio gezellig aan op Radio 8FM.
Sjoerd komt en maakt huisje schoon en we kletsen en drinken gezellig koffie.
Het lijstje van dingen te doen van gisteren ligt voor me en we werken alles achter elkaar weg, we bellen met tante wil en kletsen even gezellig bij.
Ik mail diverse mensen, werk de post weg, betaal de rekeningen, speel op Facebook spelletje, lets op Twitter en zo gaat de dag aan me voorbij.
Vandaag weer erg benauwd, maar vanaf nu zomers weer zegt men, rond de 20 graden en lage vochtigheid dus kom maar op zomer.
Johannes heeft een steen op de voorruit gekregen van de auto dus je raad het al een ster, meteen maar afspraak gepland voor reparatie zodat het niet erger zal worden.
We eten lekker uiensoep met brood en dan gaat de telefoon  daar is Lianno …………………
Lianno is erg blij en laat ons duidelijk weten zo blij te zijn dat hij weer mag slapen bij ons en vertelt dat toen hij het woensdag hoorde hij goed uit zijn dak ging het was erg leuk om hem zo blij te horen.
Hij is er zo blij mee en helemaal vol van en we kletsten gezellig en zongen samen liedjes van Gers Pardoel die vindt hij super……. vooral dit nummer.

We hebben afgesproken dat als het mooi weer is om zaterdag te gaan BBQ ’en en hij wil graag naar het winkelcentrum dus alles is al ingedeeld LOL, maar dat mag we vervelen ons nooit als we samen zijn.
Na het gezellige telefoontje nog wat gerommeld op de pc, de tv laten we maar uit want is toch allemaal oud en herhaling en dus kiezen we voor de radio, het paltenpaleis van Radio 2 heerlijk begin van het weekend.
Nu de hoogste tijd om te gaan slapen, heerlijk weekend en leuke plannen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.