Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jun/120

Benauwd weer!

Vanmorgen op tijd op, Johannes gaat naar Amsterdam voor zijn werk.
Het is al snel erg warm buiten en benauwd, 28 graden en een luchtvochtigheid van boven de 80%.
Ik doe erg weinig terwijl ik eigenlijk wel dingen moest doen en regelen, maar kom niet vooruit.
Verzorg de dieren, zit wat bij de pc, spreek San na lange tijd weer eens en Monique ook dat was gezellig, maar dan ben ik ook op.
Kuifje vangt een mus en laat die los inde slaapkamer dus op mussenjacht…….gelukkig vliegt dat arme dier snel weer naar buiten.
De achterburen zijn uren bezig met een hoge druk spuit en de konijnen zijn er bang voor, dus die stampen en beuken tegen hun hok en zijn van slag, ik probeer ze kalm te maken met wat extra groen maar helaas, gelukkig stopt het direct als de buurman klaar is.
Ik had een lijstje van mensen die ik zou bellen vandaag maar ben te moe en ga plat in de middag, te warm of benauwd en besluit dat ik de telefoontjes door schuif naar morgen middag.
Johannes komt vroeg thuis, ik maak een simpele prei ovenschotel en die is erg lekker, zit rustig bij de tv en heb echt last van het weer, misselijk, moe en sloom in mijn hoofd.
Voetbal aangezet heerlijk Italië knalt goed en die Super Mario B …mooi doelpunt en dan  shirt uit en ja helaas geel voor je maar mooi punt.
Uiteindelijk wint Italië dan met 2-1 en heb ik het goed gegokt bij de poule, op naar de finale die wordt erg spannend Spanje is 4 keer WK en Italië 2 keer.
Beide kunnen met veel temperament spelen dus we gaan het wel zien.
Goed het is al weer laat en nog steeds in huis 26 graden maar ik ga proberen te slapen want mijn lijf doet lelijk.

zon2520warm2520he2520smiley

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.