Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/120

Kikkertje overleden

Vandaag was Johannes al naar Amsterdam toen ik uit bed kwam, het was nog vroeg maar het regende zo hard om 8 uur.
De regen viel met bakken uit de hemel en hard ook en er kwam ook nog keiharde onweer bij, fijn weer brrr.
Kuifje had zijn toevlucht gezocht in de douche cabine, die houdt niet van onweer en ik ook niet dus gezellig bij de kat gaan zitten in de badkamer.
Ik heb de dieren verzorgd en trof een dood kikkertje in de bak aan, jammer geen idee wat er met hem was , maar goed de andere maken het prima en er zijn er nu nog 10.
Ik had allemaal plannen, fysio heb ik voor deze week afgezegd en ik hoefde dus nergens heen, moest alleen allemaal klusjes doen.
Nou daar kwam dus echt niets van terecht, geen idee waarom maar ik kwam niet op gang en er kwam steeds iets tussen dus jammer morgen weer een dag.
Mijn rug knapt op en gaat steeds beter zolang ik maar niets bijzonders doe.
Ik heb veel op de pc gedaan, Twitter, Facebook en ons prijsvragen-freaks.com forum en dan gat de tijd snel, lekker de radio op 8fm.
In de middag kwam de zon alweer gelukkig en werd het toch nog erg lekker buiten.
Heb gekeken naar de tergkomst van Nederlands Elftal op internet, mijn hemel wat zijn onze spelers toch een stel arrogante mannen, gatverdamme!
Twee spelers Wesley Snijder en Robin van Persie vallen daar buiten, maar de rest  echt niet normaal je zou denken na zo’n slechte prestatie mag je wel blij zijn met fans op Schiphol, maar deze mannen denken daar anders over.
Er stonden best wel veel fans nog hun op te wachten en vooral kinderen en dat was dus erg sneu want de mannen hadden geen eens een blik over voor ze, een handtekening was helemaal teveel moeite.
De spelers gunde ze nog geen blik en dat is slecht voorbeeld de jeugd moet leren dat er winnaars en verliezers zijn, maar dat het belangrijkste is het meedoen, nou goed voorbeeld hoor mannen!
Ik had echt te doen met die kinderen, netjes wachten en dan niet eens een handtekening krijgen van je idool, typisch ze hebben hun vette salaris tenslotte binnen dus einde EK betekend dan ook geen tijd voor fans en dat terwijl ze eens zouden moeten beseffen dat ze ergens zijn zonder die fans!
Kortom arrogantie ten top en ik ben blij dat ten tijde van het komende WK er een groot aantal niet meer zullen zijn!
Goed daarna nog wat gerommeld en eten gekookt, lekker bij de tv ziftten eten en natuurlijk kijken wij gewoon nog naar voetbal hoor.
Nu is de dag om voor morgen ligt er een briefje met de zaken die af moeten en dat komt wel goed,  Sjoerd is er morgen ook gelukkig weer.

tricolor16R.I.P

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.