Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jun/120

Einde voor Nederland op het EK 2012

Vanmorgen op redelijke tijd uit bed en we houden het vandaag rustig.
We verzorgen de dieren rommelen in huis en wat op de pc.
Het is Vaderdag maar hier voor beide geen vader meer………..
Lianno belt belt en we hebben een leuk kwartier plezier aan de telefoon, erg leuk en hij is zo blij, want hij heeft de Citotoets gemaakt en was als eerste klaar en denkt dat hij het heel goed heeft gedaan,w e zijn trots en erg benieuwd naar de uitslag.
Lianno vertelt hoe moeilijk het wordt voor Nederlands elftal en weet precies hoe het zit echt grappig om hem het te horen uitleggen hoeveel geluk ze wel niet nodig hebben en hij ziet het net als wij niet echt zitten.
De dag vliegt weer om en uiteraard kijken we naar voetbal en de eerste 20 minuten is het genieten end e laatste 10 minuten ook weer en alles ertussen had ik liever niet gezien.
Nu zijn we klaar en kan Bert van Marwijk zijn borst nat maken, want zoals altijd krijgt de trainer de schuld terwijl deze jongens goudgeld verdienen en het op dit moment echt niet waard zijn.
Het is tijd dat deze “gouden”  groep eens goed en lang in de spiegel gaat kijken!
Als men klaar is met naar zichzelf te kijken, mogen ze heel hard gaan duimen dat Bert van Marwijk hun niet aan de kant zet, want mijn hemel wat was dit weer slecht, 3 wedstrijden  3 keer verloren en 2 doelpunten en wel 5 doelpunten tegen.
Nu krijgen we alle excuses van de wereld weer te horen, de kranten zullen er morgen vol van staan……laten we hopen dat de onrust in Nederland wegblijft qua gefrustreerde Oranje fans.
Tijd voor bezinning nu en ik ga zeker het EK 2012 verder kijken en daarna de Tour de France en Olympische Spelen en hopelijk gaat het daar beter voor onze landgenoten.
Na de wedstrijd snel de radio aangezet en lekker naar de hits uit de jaren 80 geluisterd, heb geen zin in dat oneindige gekwek over als dit als dat…het is klaar en het was extreem slecht.
Op FB en Twitter zijn de opmerkingen niet van de lucht….pfff
Hoogste tijd om nu te gaan slapen.

Bert_van_Marwijk___1014465q

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.