Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jun/120

Helaas zwaar ten onder tegen Duitsland

Vanmorgen op tijd op en Johannes werkte de ochtend thuis.
IK doe kalm aan en niets bijzonders aan huisje heb vandaag infuus en mijn rug is nog steeds goed van slag.
Eind van de ochtend komt er een meneer van Welzorg langs met een rolstoel, deze is te smal dus erin zitten doe ik niet maar het ging hem erom dat dit was wat ik wilde.
Ja dat was het mits er een  grotere stoel in komt, hoge rugleuning en breder, hoofdsteun en twee afzonderlijke beensteunen elektrisch te bedienen en een gordel.
Het blijkt nu dat de Tornado niet meer wordt gemakt wel de onderdelen dus nu moeten ze alles los bestellen en op de onderbouw plaatsen dit gaat een week of 6 duren, maar dan zou ik een goede en mooie rolstoel hebben.
Die er dan ongeveer zo uitziet.

598881_425643760803735_1904428591_n
Na dit bezoek ging Johannes naar Amsterdam en ik rommelde wat tot mijn verpleegkundige kwam voor het infuus.
Infuus verliep prima en we hebben heerlijk gegeten en waren precies voor het voetbal klaar.
De tweede wedstrijd Nederland tegen Duitsland was drama……met 2-1 verliezen en de positieve kant is dat als we alle alsjes mee hebben we toch misschien doorgaan.
Wat mij betreft gebeurt dat niet want dit elftal is gewoon niet op orde, het is een grote puinhoop en het ziet er niet uit en we zullen nu wel weer allerlei excuses gaan horen heet weer, te hoog gras, te nat omdat er net gesproeid was, te late wissel of verkeerde spelers in de basis, Van Marwijk is niet goed genoeg bla bla.
Ik denk dat van Marwijk zich druk kan gaan maken want dit zal hij op zijn naam gaan krijgen en bij voetbal  is het een regel als een team niet functioneert of  scoort dan vliegt de coach trainer eer altijd uit.
Tja daar ben ik het vaak niet mee eens maar ok daar geld de nieuwe regel van het kabinet al geen reden nodig voor ontslag……….
Ik hoop enkel dat we zondag een mooie wedstrijd zullen alten zien dat we wel degelijk mooi en goed voetbal kunnen spelen maar we zullen het wel zien.
Na voetbal nog wat op internet gerommeld en nu ga ik snel+ douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.