Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jun/120

Heerlijk dagje Artis!

Vanmorgen op tijd op, dieren verzorgen en snel even mail lezen en dan op naar Moeders.
Samen reizen we dan af naar Hoenderloo waar Lianno al helemaal klaar is met zelfgemaakte cadeautjes voor Johannes en mij erg lief en jawel hij heeft zijn nette pak aan, staat geweldig.
Dan  vertrekken we naar Amsterdam en onderweg lekker kletsend en lachend en na een uurtje zijn we er dan.
Het is heerlijk weer en dat blijft heel de dag zo, volop zon en zo’n 20 graden perfect weer voor een dagje dierentuin.
Als eerste gaan we uiteraard de wc zoeken en dan koffie en lunch, we nemen allemaal een heerlijk broodje Lianno met beenham want daar is hij gek op en de rest broodje gerookte zalm.
als eerste willen we uiteraard naar het reptielen huis en Lianno wil vandaag kaart lezen en zoekt dat dus even leuk uit samen met Oma.
10062012208
We lopen rond en kijken onze ogen uit en genieten van alle mooie dieren en herkennen ook veel dieren die we zelf hebben of die nog op wensen lijstje staan voor de toekomst.
We lopen een leuk rondje langs van alles, door de vlindertuin en Lianno speelt nog wat bij de dino beelden, we drinken  wat op een terrasje en dan si de dag al snel om en tijd om nog even langs het winkeltje te gaan waar Lianno een leuke stuiterbal uitkiest.
Een paar leuke foto’s van onze dag de rest zal op de site van Lianno komen en op mijn facebook.
Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012Artis 2012
Daarna terug naar Hoenderloo onderweg best wel druk op de weg, maar ja logisch zondag en zulk mooi weer.
Bij Apeldoorn naar de Mc Donalds en daar was het extreem druk ik had niet gedacht dat we ruim 40 minuten nodig hadden om door de Mc Drive te gaan, dus even gebeld met de groep om te overleggen want we zouden nu te laat komen, maar gelukkig was het geen probleem, Lianno was morgen vrij een studie dag.
lekker een EK milkshake gedronken en na het eten weer snel door naar Hoenderloo en we waren uiteindelijk een klein half uurtje later en nog even gezellig staan napraten met de leiding en toen vertrokken wij naar Lelystad.
Moeder thuis afgezet en door naar huis waar we direct eerst ons reusje hebben verzorgd, foto’s online gezet en nu ga ik lekker op de bank hangen en de tweede helft kijken van Kroatië- Ierland en bijkomen.
Het was een super leuke dag ook al ben ik helemaal op, maar ik heb zo genoten en het was zo gezellig dat ik dat er wel voor over heb gehad!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.