Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/120

Konijn heeft oormijt

Vanmorgen vroeg op en Johannes werkt thuis.
Ik verzorg de dieren en rommel wat op de pc en dan is het al snel tijd om naar het ziekenhuis te gaan, eerst mijn nieuwe adres doorgeven en dan afspraak revalidatiearts.
Nou dat was weer emotioneel, ik heb in het log hieronder al een en ander uitgelegd, maar het is gewoon moeilijk om elke keer weer alles te moten herhalen en nog eens herhalen en voor mijn gevoel kent half Nederland nu mijn medische problemen.
Ik snap dat men grondig wil controleren want helaas zijn er genoeg mensen die de boel besodemieteren, maar ik wil enkel een goede stoel en rolstoel, alle andere zaken betaal ik al reeds zelf en vraag ik niet naar, maar regel ik zelf wel.
Goed na dit gesprek al pratend en relativerend met Johannes weer naar huis en daar had ik 5 minuten pauze alvorens de dierenarts er was.
Konijn onderzocht en het oor schoongemaakt en wat meegenomen voor onderzoek, weer een nieuw middel dat we elke dag in haar oor moeten smeren en een injectie met antibiotica.
Dan kletsen we nog even omdat het opeens hard waait, onweert en met bakken uit de hemel valt en vervolgens vertrekt de dierenarts.
Lunchen en Johannes weer snel aan het werk en de dierenarts belt al snel dat het toch oormijt is end at we de katten en beide konijnen moeten behandelen.
In de middag nog wat prijsvragen gedaan, wat in huis en beetje lopen na piekeren over de ochtend.
Tante Wil belde nog maar daar had ik weinig tijd voor, ik moest nog medicatie gaan halen, de cavia bak schoonmaken en mijn humeur was slecht dus ik bel haar volgende week even terug.
De cavia bak schoongemaakt en toen is Johannes na zijn werk de medicatie gaan halen en ik bleef thuis want de boodschappen werden ook bezorgd.
De katten moeten een keer speciale druppels hebben net als het bekende middel tegen vlooien en de konijnen nu ook en die moeten over maand weer een keer.
Dus dat meteen even gedaan en toen aan het avond eten gegaan.
Ik heb nog wel tijd gemaakt om naar de radio weekend mix te luisteren op Radio 8FM en die was heerlijk.
In de avond beide wedstrijden gekeken en tjeeminee de Russen wonnen met 4-1 was heerlijke snelle wedstrijd en een heel goed begin voor hun in dit EK.
Nu is de avond weer om ik ga douchen en slapen, ben erg onrustig merk ik maar goed weinig aan te doen, ik moet weer wachten op uitnodigingen en dan weer een nieuwe arts gaan leren kennen en mijn hele hebben en houwen geven…..

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.