Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jun/120

Klaar voor EK 2012!

Vandaag op tijd op en het eerste is koffie en dan de pc aan,. maar euh  wat nu dan de monitor doet het niet dus heeft Johannes snel zijn 2e monitor bij mij geplaatst en kijken we later wel verder
Johannes vertrok naar Amsterdam en ik bleef thuis zoals altijd en verzorgde de dieren, maakte ons huis aan kant.
Ben veel op pc bezig geweest met prijsvragen-freaks.com forum en begin weer een beetje bij te komen en dus de achterstand in te halen en nu maar hopen op veel leuke verassingen in de post.
Ik speelde op Facebook mijn spelletjes en kletste gezellig op Twitter.
Morgen begint het EK 2012 dus hoogste tijd om mijn Holland vlag in de mast te hijsen en het draad goed strak en gedraaid om paal zodat het niet klappert, want dan liggen zowel de buurvrouw als ik zelf wakker in de nacht.
Maar het is me gelukt en de vlag hangt…….ik wordt er helemaal blij van!
07062012207
De tuin had Johannes al voor me gedaan, hij doet dit voor mij omdat ik het allemaal leuk vind, voo rhem hoeft het neit en het EK ook niet LOL.
tuin ek klaar
Johannes komt thuis en we eten lekker bloemkool, aardappels met een filetlapje gevuld met kaas en tomaat en voor de bloemkool een kerriesausje.
Als Johannes de konijnen gaat verozrgen ziet hijd at het weer mis is met het oor van Stampertje, dus ik ook kijken en het is weer goed ontstoken en oorsmeer is verhard over heel het oor, normaal valt he tneit op maar toevallig schudde hij en zagen we het.
Direct dierenarts gebedl die kotm morgen, terwijl Johannes Stampertje vasthield maakt ik zijn oor schoon voor zover dat lukte en nu hopen dat er mrogen duidelijkheid komt.
Johannes gaat aan de slag met de monitor er was blijkbaar iets met knopje maar nu doet hij het weer dus meteen de bureaus goed schoon gemaakt en alles weer terug gezet, ook de systeemkast maar eens goed stofvrij gemaakt na een jaar zit er veel bleh!
We kijken nog wat tv er is een programma over kinderen, ouders jeugdzorg en daar luisteren we naar, weer extreme gevallen maar wel nieuwe dingen gehoord.
Het is nu alweer bijna 23.00 uur en ik ga douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.