Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jun/120

Lekker gegeten bij de moeders

Vandaag wederom vroeg op en Johannes weer door het grijze weer naar Amsterdam.
Ik rommel in huis, doe de dieren gevolgd door Twitter, Facebook en prijsvragen-freaks.com forum.
Vanwege privacy kan ik niet uitwijden over het volgende maar het is vandaag een spannende dag en ik merk dat ook aan mijn lijf.
Ik doe daarom maar heel veel aan het forum, ik loop gigantisch achter.
Na de lunch ga ik boodschappen doen en ga dan naar moeders, ze is mooie kaarten aan het maken en ik ga lekker op de laptop en kan dan toch naar mijn favoriete DJ en zijn programma luisteren.
Voor hen die het niet weten het is DJ Rene Huizinga van Radio8fm en zijn programma heet met Huizinga naar huis, erg gezellig en leuk.
Dan is het bijna etenstijd en ga ik koken voor de moeders en ons zelf en het menu is gebakken gekruide krieltjes, asperges met ei, beenham en perzik en uiteraard ijs toe.
Op de dinsdagavond hebben we regelmatig een gezamenlijk afspraak en nu eten we dan ook meteen samen en dat is erg gezellig.
Door de vakantie van Moeders is het a even geleden maar nu is het komende week weer.
Vorige keer kookte moeders heerlijk aardappels, snijbonen met gehaktbal en nu is het mijn beurt en volgende keer Moeke2.
75209_388417387859706_891469385_n05062012205
Johannes was precies op tijd voor het eten en het was erg gezellig, na het eten zijn we weer naar huis gegaan en ja we hebben hun met de afwas laten zitten LOL.
Thuis nog wat zitten kletsen, gerommeld en nu gaan we naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.