Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jun/120

Gezellig op bezoek bij Nienke, Michel en Ilja

Vanmorgen op tijd op gestaan, eerst bracht de post fijn nieuwe inkt voor de printer, gelukkig kan ik nu weer lekker printen.
Daarna kwamen de boodschappen, makkelijk en meteen samen opgeruimd.
De beesten verzorgd, beetje in huis gerommeld en uiteraard even op internet geweest.
Toen naar de reptielwinkel, krekels halen en kijken naar de dieren en die had helaas niet wat ik zoek, maar komt wel weer.
Toen naar de AH om rookspullen te halen pfff ik moet toch echt nu een keer stoppen, ga maar eens kijken of het me lukt dat dit de laatste lading is die ik heb gekocht……
Nog even langs huis gereden was wat vergeten en toen door naar een kennis  om hem te helpen met zijn pc, dit is niet gelukt zoals we wilden, maar alles doet het voor nu even en binnenkort gaan we het goed en definitief oplossen.
Daar vandaan naar Utrecht gereden waar we op bezoek gingen bij Nienke, Michel en Ilja.
Nienke vierde haar verjaardag en toen we aankwamen waren mijn moeders er al en nog wat andere mensen die ik niet allemaal meer ken bij naam.
Jaap mijn neef en broer van Nienke was er ook en dat vond ik leuk die heb ik al heel lang niet gezien dus lekker bij gekletst.
Het was erg gezellig en Nienke had weer heerlijke linzensoep, stokbrood en Turks boord met allemaal lekkere kaasjes en zelfgemaakte Griekse salade, Tzatziki.
De dochter van Nienke, Lisa, had het verjaardagscadeau geregeld en wij deden allemaal mooi mee, Nienke heeft een bad op pootjes gekregen voor in de badkamer dat wilde ze al heel lang en nu is het zover.
Net voor rust keek ik even voetbal, ik was geloof ik e enige die dat graag wilde en was blij dat de tv even aan mocht, vlak voor rust en dan al 4-0 WOW!
We hebben heel de middag lekker buiten gezeten en het was erg gezellig en rond 21.00 uur reden we weer naar huis en toen pas merkte ik dat het toch wel wat fris was buiten, blauwe vingers maar ach in de auto was het zo weer over.
In de auto uiteraard voetbal geluisterd en mooie eindstand 6-0 maar dat is ook wel logisch Nederland is 2e op de wereld ranglijst en de Noord Ieren nummer 86, ik hoop toch dat we goed door de groepswedstrijden heen gaan rollen want die is echt zwaar.
Thuis nog wat gerommeld, tv aan gehad en nu gaan we slapen het was weer een leuke dag en wat een mooi weer en dat was niet voorspeld en juist dan geniet je er nog meer van.
Zo nu douchen en bed in, morgen weer een nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.