Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mei/120

Klaar voor het EK

Vanmorgen werd ik al vroeg wakker Ilja was ook wakker maar was lief aan het spelen en dus bleef ik ngo even liggen tot 9 uur.
Ontbijt en gezellig kletsen Ilja sliep in Lianno zijn kamer en Nienke in de woonkamer en we hadden lekker alle tuindeuren op gehouden.
We ruimden de slaapspullen op en toen kwam tante Miek, ze bracht mooie kleine stokrozen mee voor in onze tuin.
Tante Miek kwam Nienke en Ilja ophalen en na wat koffie met taarten kletsen gingen ze allemaal weg.
Huis leeg en stil….Johannes en ik ruimden op de slingers weg, ballonnen weg en alles weer aan kant.
Johannes maakte de houten balken aan ons huis schoon (functie van de balken zon tegen houden in slaapkamers) en toen heeft hij heel lief voor mij de oranje spullen opgehangen.
Ik vind dat erg leuk om te doen tijdens EK/WK maar hij houdt helemaal niet van voetbal dus hoeven die dingen ook niet, maar voor mij toch gedaan en he tis dus erg gezellig in de tuin.
Als het EK begint hang ik een EK vlag in de vlaggenmast. (8 juni)
28052012201
De katten zijn blij vooral Kuifje die heeft het niet op vreemde mensen dus die genieten nu van de stilte en rust,  ze hebben het ook beetje warm denk ik.
24052012198
Johannes en ik kijken normaal elke zondag Nikita op Veronica maar gisteren niet en ik neem het ook standaard op, maar toen we vandaag de afleveringen gingen kijken baalde we enorm!
Wat is het geval we kijken al 2 seizoenen op Veronica naar Nikita en elke zondagavond 2 afleveringen, maar nu heeft Veronica opeens 3 afleveringen uitgezonden en de laatste was het belangrijkste de ontknoping, hierna komt niets meer.
Ik baal er zo van al die maanden elke keer 2 en dan opeens de 3 allerlaatste afleveringen spontaan op een avond, dus de helft stond er niet op.
Johannes is toen op internet gaan zoeken en vond gelukkig de allerlaatste aflevering en die hebben we toen op de pc maar even gekeken, nu weten tenminste hoe het afloopt, zal het wel missen op zondag nu komen er weer herhalingen van Hawai five O.
Overal kom je herhalingen tegen echt irritant maar goed voor nu maakt het niet uit het EK kom eraan daarna Tour de France en als toppunt de Olympische Spelen in London dus dan is er genoeg sport om van te genieten.
We keken nog even naar CSI en Bones en nu is het weer hoogste tijd om te gaan slapen, morgen weer gewone dag en Johannes weer naar Amsterdam.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.