Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/120

Heerlijk echt zomers weer!

Vandaag normale tijd opgestaan en ik voelde me goed, beetje spierpijn in de benen maar dat was te verwachten na fysiotherapie.
Johannes vertrok naar Amsterdam, ik verzorgde de dieren en rommelde wat en tegen half 11 vloog internet , telefoon, tv/radio alles eruit.
Ben toen gaan opruimen en dacht komt wel terug maar nee hoor om half 1 belde ik toch maar even met UPC.
Al snel werd duidelijk wat er mis was, ik heb sneller internet besteld en daar hoefde ik geen nieuw modem voor, snelheid was dus al paar dagen hoger toen zaterdag er toch een nieuw modem kwam.
Het nieuwe modem had ik met Johannes bekeken en aan de kant gelegd, dat wat we hebben werkte prima dus we zouden er wel een keer naar kijken van de week, nou zo werkt dat dus niet want het oude modem werd dus automatisch gedeactiveerd en het nieuwe geactiveerd.
Daar baalde ik hele erg van dat ik niet goed was ingelicht, want nu moeten we het nieuwe modem dus aansluiten en Johannes zou laat thuis zijn, dus tja dan doe ik het zelf wel dacht ik.
Spullen gepakt en goed lezen, kijken en dan kabel voor kabel vervangen en strook erop…..voilà ik had weer telefoon en internet, kabels netjes weggewerkt en ik kon weer vrolijk verder.
Best wel trots checkte ik de snelheid en die gaf veel te laag aan maar dat ligt aan iets naders dus lossen we morgen op met UPC samen, ik kan in ieder geval lekker surfen en heb er niet veel last van dat het traag zou zijn.
Toen kon ik dus aan de slag in het forum, op FB en Twitter…..het was heerlijk weer buiten en vandaag  27 graden echt zomer dus lekker vrolijk met muziek aan surfend over het net.
In de middag kwam de pedicure pijnlijke zaak, in gegroeide nagel was gebroken en zat goed vast, brrr maar goed het is eruit en alles is weer netjes bijgewerkt.
Toen heerlijke ovenschotel gemaakt van paprika, aubergine, courgette en kaas en dat was erg lekker.
Leuk telefoon gesprek gehad in de avond en daarna met moeders even op MSN zitten tikken.
Tijdens het eten keken we tv, kletsten we wat en daarna nog wat rommelen op  de pc terwijl ik met half oog kijk naar voetbal, pfff ordinair fluitconcert gatver………leuk is anders om naar te kijken groep mensen roept de naam van Arjan Robbe en de andere kant floot hem uit……….had echt met hem te doen, dan bij het napraten van die mensen die zeggen ach ja hoort erbij , nou voor mij hoort het er niet bij ik vind het ordinair als het publiek zo doet.
Het scanderen van scheldwoorden, fluitconcerten, rellen men gaat het geloof ik allemaal normaal vinden, maar dat is het dus niet en het is sfeer verpestend!
Toen nog even logje gemaakt en nu ga ik snel douchen en naar bed morgen weer drukke dag met iets leuks en spannends, nee morgen vertel ik dat pas…….. 

zomer

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.