Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/120

Top dagje met zomers weer!

Vandaag stond ik om half acht en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Het was al vroeg lekker weer dus de deur open en ik had gevoel bij deze dag, dus radio aan en aan de slag en wat heb ik veel gedaan vandaag.
Ik heb de was die nog hing opgevouwen, opgeruimd, 2 wassen gedraaid en na drogen opgevouwen en opgeruimd, vaatwasser uitgeruimd, achterste deel huis laten zuigen door Dusty terwijl ik zelf voorste deel deed, kattenbakken verschoond, dieren verzorgd, troep opgeruimd in de tuin, naar fysiotherapie geweest, rijsvragen gedaan en gespeeld op FB.
Ik weet niet of het slim is geweest ben nu doodop maar dat geeft niet ik heb weer als vanouds heel veel gedaan en het werd in de middag ook erg benauwd en geen regen, dus de planten met gieter gedaan.
Bij fysio heb ik op een bal gezeten evenwicht bewaren, bekken kantelen en het zat lekker.
4412851-yoga-pilates-physio-balTja dan is het tijd om te eten dus eten gemaakt en gegeten bij de tv, na het eten op FB spelletje gedaan, met moeders even op MSN gepraat en net heb ik alvast een douche genomen en nu ga ik heerlijk slapen.
De tuindeuren staan nog wagenwijd open en he tis nog steeds lekker buiten, de zomer is vandaag gekomen lijkt het wel het was in de tuin 27 graden en men beloofd morgen nog warmer weer.
Ik kreeg een leuke vakantiekaart van de moeders, thnx!
Zo moe maar zeer voldaan ga ik nu lekker slapen en ik ben benieuwd of ik morgen de prijs zal moeten betalen van mijn super dagje, maar dat is dan prima het voelde goed om weer net als vroeger gewoon heel de dag door dingen achter elkaar te doen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.