Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mei/120

Lunchen bij De Ruif in Rheden

Vanmorgen op normale tijd op gestaan, dieren verzorgd en toen in de auto gestapt, het regende zachtjes.
Hoe verder we kwamen hoe meer zon er kwam en in Rheden was het supergoed en zonnig weer, we pikten tante Wil en tante Miek op bij het huis van tante Wil.
De dames zaten al klaar voor de deur in de zon, daarna samen naar het restaurant De Ruif gereden en dat is leuk restaurant met serre en buitenterras en wij zaten dus heel de middag lekker buiten.
Na een tijdje het scherm laten zakken door personeel het werd erg warm op het terras 26 graden!
Tante Wil wordt aanstaande dinsdag 71 jaar en omdat ze in flat woont kan ik niet bij haar huis komen en dus gingen we het ergens anders vieren.
We hebben haar verwend met chocolade en mini producten van Weleda, ik kreeg een stek van de Maggiplant, ben er erg blij mee.
20052012180
Ik krijg ook een grote plant nog van Yvonne, maar nu heb ik ook een mooi jongplantje dus als een het niet haalt heb ik altijd een Lavasplant, ik ben gek op Lavas bv op broodje kaas.
Goed terug naar het terras ik nam een heerlijk broodje gerookte zalm, Johannes ging voor een broodje Rosbief en de dames namen broodje mozzarella, tomaten met pesto.
20052012182 20052012185 20052012183
Uiteraard koffie erbij en de dames genoten van een heerlijk glas wijn, we hebben heerlijk zitten kletsen en hebben het heel erg naar ons zin gehad.
Toen een toetje, want tja als het zo warm is en de zon schijnt moet ik echt ijs hebben hoor LOL
Tante wil nam een ijs met noten en karamel, Johannes ijs met warme kersen en tante Miek en ik namen ijs met aardbeien zij slagroom erbij en ik warme chocoladesaus.
20052012187 20052012190 20052012191 20052012188
Het was heerlijk en om 16.15 uur gingen de dames lopend naar huis en vertrokken wij naar Lelystad, onderweg bij Kootwijk kregen we de eerste regen en in Lelystad spetterde het zo nu en dan maar niet echt hard.
Tante wil en tante Miek heel erg bedankt voor de gezellige middag en tante Wil super bedankt dat je ons hebt getrakteerd op deze heerlijke lunch!
Thuis gekomen hebben Lianno gesproken en konden we hem feliciteren en hij heeft een leuke dag gehad en was erg vrolijk.
Toen nog even snel naar Yvonne gegaan om dan eindelijk de Lavasplant op te halen en die was al erg groot (50cm hoog)
Dank je wel Yvonne we zullen er heerlijk van smullen de komende jaren……..ik hoop dat die lang meegaat.
De plant meteen naast terras in de grond gezet en het stekkie van tante Miek aan de andere kant, heerlijk!
20052012193
We hebben heel even gekletst met Yvonne maar niet lang want we moeten nog eten, dat maak ik ondertussen dat ik het log maak en dan gaan we zo lekker voor de buis zitten eten, nagenieten van deze heerlijke dag en tv kijken, want het is zondag tijd voor Nikita.
Dan is het bedtijd en morgen moet Johannes helaas weer werken.
Ben nog wel benieuwd of we veel regen krijgen met onweer, hagel en windstoten maar dat merken we vanzelf wel nu is het in ieder geval droog en erg benauwd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.