Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/120

Moederdag zonder moeders maar met Lianno!

Vandaag is het Moederdag en mijn Moeders zijn in Frankrijk aan het genieten van heerlijk mooi weer.
We stonden om 8 uur op en het schilderwerk meteen bewonderd, heel de nacht heeft raam open gestaan om goed te kunnen drogen en het ziet er goed uit.
Moet wel wat bijgewerkt worden nog heir en daar maar verder tip top.
We verzorgden de dieren en vertrokken naar Hoenderloo om Lianno op te halen, hij had goed humeur en was erg spraakzaam vertelde uitgebreid over zijn kamp, vakantie en speelde ook wat op zijn PSP.
Eenmaal thuis aan de koffie ne limonade met uiteraard een stuk van mijn gewonnen Lelystads Lekkerding en die was echt lekker!
Dampsy (mijn broertje en vader Lianno) had een cadeau geregeld voor zijn verjaardag en dat kreeg Lianno alvast nu omdat wij zijn verjaardag een week na zijn echte verjaardag vieren, zo heeft hij er iets voor en een echt feestje erna.
Lianno vond het geweldig echt war hij kreeg een truck van technisch lego met motor en super blij begon hij met bouwen, ik hielp mee door de onderdelen alvast klaar te leggen.
Lianno wordt 11 jaar en de doos was voor 12 jaar en ouder maar zonder probleem bouwde hij hem in elkaar.
Ik heb uiteraard foto’s gemaakt en zet er hier een paar onder, de rest vinden jullie op zijn site, klik HIER.
Lianno Lianno LiannoLianno Lianno LiannoLianno Lianno Lianno
Terwijl Lianno en ik heel de middag bezig waren met de truck, uiteraard af en toe ff pauze en dan keken we bij Johannes die buiten met schilderwerk bezig was, we zaten in het zonnetje en dronken en snoepten wat.
Lianno heeft wat foto’s gemaakt van een schilderende Johannes en hij vindt zijn slaapkamerraam nu veel mooier, het was compleet wit en nu dus grijs met donkergroen.
Schilderen woning 2012 Schilderen woning 2012 Schilderen woning 2012
De dag vloog om ik maakte macaroni op Lianno zijn favoriete manier en we aten gezellig met zijn drietjes aan tafel terwijl we veel lol hadden.
Na het eten opruimen en dan is de tijd op en moeten we weer terug naar Hoenderloo, daar nog even staan kletsen en toen weer naar huis.
Thuis gekomen heerlijke bak koffie en na praten en leve de digitale wereld want ik sprak mijn moeders ook even op MSN dat was gezellig, Lianno miste haar vandaag en omdat ze vanmiddag ook even op MSN was voor Lianno was hij helemaal blij.
Daarna de foto’s op Lianno zijn site gezet en dit log gemaakt en nu ga ik met grote bak heerlijke koffie neerploffen in mijn stoel en lekker genieten van avondje Nikita zoals elke zondag.
Het was erg mooi weer vandaag en we hebben een heerlijke dag gehad, was weer echt genieten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.