Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mei/120

Schilderwerk aan het huis

Het is vandaag de eerste dag van een weekje vakantie van Johannes!
Vanmorgen sliepen we dus lekker uit en stonden rustig op.
Het weer viel mee geen regen gehad vandaag op een enkele spetter na, mooi weer om te schilderen.
Meteen de was aangedaan, dieren samen verzorgd, huisje aan kant gemaakt, was opgehangen en weer een was erin en die ligt inmiddels ook weer in de kast, heerlijk een droger.
In het begin van de middag kwam Neeske van Flevopanel de taart brengen samen met een fotograaf, de foto volgt later, maar kletsten even aan de deur en toen moest ze weg, ze is uitgenodigd om nog eens koffie te komen drinken daar was nu geen tijd voor helaas.
Daarna heb ik de taart in de koelkast gezet die is voor morgen dan is het Moederdag en is Lianno er dus wordt smullen.
Johannes en ik zijn toen even naar de AH gegaan voor shag en schoonmaakspullen voor de verf klus, ik ging even bij Gall & Gall kijken en zag daar een leuke doos met kleine cups erin van alcohol om je koffie lekker mee te maken.
yenomgall_1219_17
4 x 4 smaken: French (ameretto), Italian, Irish en Spanish en dat wordt dus lekkere koffie en als ze op zijn kan je ze als navulling weer kopen dus zo blijft je doos vol, maar ik drink heel weinig dus dat zal wel even duren.
Daarna is Johannes begonnen aan het schilderwerk, eerst schuren, dan schoonmaken met Ammoniak, afplakken en tot slot schilderen, ook heeft hij het middelste kozijn wat herstelwerk gedaan.
12052012172 1205201217312052012174 1205201217512052012176 12052012177
Nu moet het goed drogen, maar het ziet er al 100% beter uit dan al dat wit wat er was, het wordt dus grijs met donker groen, de kozijnen grijs en de draaiende delen groen.
Ergens tussendoor wat gegeten en terwijl Johannes daarmee bezig was  deed ik de kattenbak en liet ik Dusty (stofzuigrobot) de gang en slaapkamers zuigen.
Nu is het avond en gaan we lekker tv kijken en op tijd naar bed, morgen vroeg op Lianno dag en daar hebben we zin in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.