Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mei/120

Lelystads Lekkerding gewonnen!

Vanmorgen vroeg op en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Ik zat goed in mijn vel en verzorgde de dieren, deed deel huisje en vermaakte me prima.
Uiteraard speelde ik the sims op Facebook, deed mee aan prijsvragen en was druk in mijn prijsvragen-freaks forum.
Op Twitter was ik ook actief en werd ik de winnaar bij flevopanel dat is een site die vragenlijst gaat sturen en die ik invul in ruil voor kiekendiefjes en die kan ik weer inwisselen voor producten of goede doelen mee steunen.
Nu is er een actie als je je aanmeld  in mei dan maak je kans op Lelystads Lekkerding en dat is appel-kaneel taartje en ik ben de eerste winnaar en ben er blij mee.
Lekker_Ding
Morgen komen ze hem brengen en dus hebben wij taart op Moederdag.
Soms snap ik mensen niet en hun humor helemaal niet, iemand was zo grappig om mijn kentekenplaat van de Canta af te plakken met papil plakband, 4 lagen dik ik kreeg het zelf een deel eraf en de rest deed de bezorger van de boodschappen.
Zal wel een kind zijn geweest, maar he tis niet grappig zelf kan ik er niet echt bij en als je kenteken niet leesbaar is mag je de weg niet op, dus was er niet blij mee en zie de humor hier niet van in.
Het is toch zo simpel je blijft van andermans spullen af, maar goed het is opgelost en hopen dat het niet weer gebeurt.
De boodschappen kwamen  en die ruimde ik direct op en de buurvrouw kwam even praatje maken gezellig.
Johannes kwam thuis en we bestelde lekker Koerdisch eten en aten bij de tv, dan is de avond ook zo weer om.
Nu de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.